vojkova cesta, BS3 ljubljana

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Ne,ne je kar dvigalka golfa porinla in to ornk
smile-1.gif

Golf je totalka, še zadnje kolo mu je odtrgal
smile-1.gif
upam samo da ni bilo sovoznika v golfu, ker se nebi dobro končalo. Rešilca ni bilo videt.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Hmm,to zgleda kot da voznik golfa ni pravilno precenil hitrost dvigala in "se ni izšlo"
sprasujem se.gif

Je dvigalo vozilo v smeri kot je na fotki?

Lp.

golf je očitno zavijal na AC proti gorenjski iz smeri medvod, kamion ga je prestavil za ~ 20 metrov, sem se peljal v nasprotno smer par minut po trčenju, zgledalo je da nikomur ni nič, očitno je bil samo voznik v golfu, ker iz druge strani je avto zgledal še huje...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Citat:
Uporabnik splash pravi:

Ja šit no, če se ti pa tole zgodi, si pa človek z največ smole na svetu.
Koga pa še pa zgazi najtežji stroj ki se vozi po cestah.

a ne me basat... lih včeri, ko sem šel iz šihta, sem v kamniku srečal avtovleko s tem golfom.. pa mi pol K ni blo jasn kaj da fak je model izvajal, da mu je tok ratal pokrivit avto, čist je bil zategnjen v L .... no, zdej vem
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.730
113
to se malo poklepa pa je
smile-1.gif

oni je pa naredil croscountriya iz golfa, najs :D

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
Evo iz današnjega Dela:

Citat:
Ljubljana – Tisti, ki so v sredo zjutraj oziroma dopoldne pešačili po Vojkovi, so si lahko od blizu ogledali, kaj se lahko zgodi štirikolesnikom, ki so jih nič hudega sluteči vozniki parkirali na robu ceste. Neznani objestnež, ki se je, kdo ve s kakšnim avtom, zapodil po ravni cesti, ne da bi se kaj dosti zmenil za druge, je očitno izgubil oblast nad vozilom in se od zadaj zapičil v golfa, ki ga je udarec potisnil še v mercedesa pred njim, tega pa še v spredaj parkirana tri vozila. Povzročitelj je, kot so vedeli povedati, odpeljal, kolikor hitro se je dalo, koliko škode je naredil, pa vedo samo lastniki pobutanih avtov. Zanimivo: nesreče ni prijavil nihče – morda zaradi znaka, ki tam prepoveduje parkiranje?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
drugi sklop stolpnic iz smeri obvoznice proti centru.
zjutraj s epeljem okoli sedmih mimo in grozljiv prizor. avti parkirani bocno ob cesti, na parkiriščih. zadnji golf 2, pred njim mb c klasa, focus, potem anprej še dva in prazno mesto. naštetih 5 zlimanih skupaj. golf je imel zadnja kolesa pol metra naprej, prtljažnika ni bilo, spredaj usut in v mb kufru in potem tako naprej.

kaj te more to zjebat, da prideš zjutri dol in vidiš svojo konzervo stlačeno.

pa ni bilo prvič.

to pa tud js opazla

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako prepovedano, če so narisana parkirišča in ko redarji listakajo, ne popišejo nikoli te linije.

kaj za en avto je mogu met, da ni fentu hladilnika in je ostal vozen?
kako to, da ga niso policaji izsledili?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
prejle sem se peljal mimo, scena še vedno enaka... kaj čakajo?
confused-1.gif