Vojaški letali?

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik TofTop pravi:
Kaj a sicer vojaki naj nebi letali ponoci al kako?

Od kje ti pa to?
Naša vojska dela do 16ure tako kot vsi ostali državljani, potem gredo pa domov. Če bo kdo po 16 uri napadel Slovenijo, bo moral kar lepo počakati do naslednjega dne, na uradne ure, tako kot vsi.

ne-ne-1.gif
do 15:30.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ja, sem jih opazoval nad letališčem. Sta me zbudila... Potem pa odletela v smeri Kopra...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
pilatosi in ostala ultralahka letala ...

Vcasih pa se kak dvosed tipa boeing 747 prileti mimo ali kako?

A te mentorira cimerotic al si bolj naravni talent za bebave izjave?

Butalec .. po takem komentarju izpadeš še večji butl, da sploh kaj odgovoriš na zate butast odgovor ...

Kdo se obnaša kot otrok si ti en izmed njih, saj se obadaš z bedakom, za kogar me pač imaš .. meni je čisto vseeno, če okoli tvoje hiše letijo herculesi, appacheji itd ... pač letijo, kaj zdaj ...

Sicer pa bi lahko bil doma ob letališču, kjer pristajajo potniška letala ... in bi pač namesto ultralahkih nad hišo letela potniška in tovorna letala.

Sicer pa, če še ne veš .. letalo je ultralahko, potniško, tovorno in vojaško (reaktivec) .. jaz sem pa pač bolj točno povedal kaj in kdo ...

In ja ... oglašate pa se sami tisti, ki cele dneve "stražite" na alterju in se ob prvem postu vsilite v odgovor oz. pripombo ...še posebej to velja za tiste, ki imajo 10.000+ postov ... vse dneve čebulite za računalnikom, namesto, da bi se spravli delat ali šli ven med taprave prijatelje ...

Tako kot softi na primer .. on bi naj bil neki asfalter ali kaj pač ... in potem bi človek naj bil v službi nekje, a njegovi posti pa prihajajo med tednom ob vseh možnih urah ... od jutra do večera ... Kakšna služba te je to neki, da si več doma kot v službi?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Zanimivo kako živčni so tisti, ki delajo in so med pravimi prijatelji cele dni.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No no, tako smo zmenjeni, sicer pa nas večino časa merkajo Madžari! Res ne vem kaj se žabar toliko boji, saj ga je kar nekaj skup!
Zakaj? Sem mislu, da se BOG krega, ko je tolk grmelo! Hvala Bogu, ni blo to....

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Če ti ob enajstih zvečer prekomeren hrup nad glavo zganjata se imam(o) pravico vsaj vprašati kaj in kako. In ja, potniških letal sploh slišim ne več (pač živim v bližini Pučnika
evil.gif
)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A res noben od silnih patriotov ne ve, da je bil včeraj dan slovenske vojske? Lahko, da je bil prelet ali prilet natovih letal kako povezan s tem.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
A res noben od silnih patriotov ne ve, da je bil včeraj dan slovenske vojske?
Itak. To pa ja vsak ve.
bonk.gif

Danes je pa "International Day for Sharing Life Stories". Kako da ne veš.
grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ker me ne zanima, vem pa, da bo kmali Towel day.
Če se nekateri že tko duvajo s partiotizmom ob enem pa ne vedo, kdaj praznuje svoj dan vojska te iste države, je pa ja malo žalostno.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
A res noben od silnih patriotov ne ve, da je bil včeraj dan slovenske vojske? Lahko, da je bil prelet ali prilet natovih letal kako povezan s tem.
Prelet Natovih letal je bil povezan z dnevom slovenske vojske!

In to ob 11h zvečer!!!
bonk.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Glede na to, da je bil prelet dan prej, bi bilo vsekakor možno, se ti ne zdi, bebo z obraščki.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
O marija bog pomagaj v kakšni v kakšnih rovtah živim!! Dva frčoplana na nebu pa je takoj polno debat na skoraj vseh slovenskih forumih
uf-1.gif
hysterical-1.gif
Ja, ¸folk se boji, da so nas Hrčki napadli...
Kaj bi šele bilo, če bi se trije pripeljal.
grin1.gif