Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
pilatosi in ostala ultralahka letala ...
Vcasih pa se kak dvosed tipa boeing 747 prileti mimo ali kako?
A te mentorira cimerotic al si bolj naravni talent za bebave izjave?
Butalec .. po takem komentarju izpadeš še večji butl, da sploh kaj odgovoriš na zate butast odgovor ...
Kdo se obnaša kot otrok si ti en izmed njih, saj se obadaš z bedakom, za kogar me pač imaš .. meni je čisto vseeno, če okoli tvoje hiše letijo herculesi, appacheji itd ... pač letijo, kaj zdaj ...
Sicer pa bi lahko bil doma ob letališču, kjer pristajajo potniška letala ... in bi pač namesto ultralahkih nad hišo letela potniška in tovorna letala.
Sicer pa, če še ne veš .. letalo je ultralahko, potniško, tovorno in vojaško (reaktivec) .. jaz sem pa pač bolj točno povedal kaj in kdo ...
In ja ... oglašate pa se sami tisti, ki cele dneve "stražite" na alterju in se ob prvem postu vsilite v odgovor oz. pripombo ...še posebej to velja za tiste, ki imajo 10.000+ postov ... vse dneve čebulite za računalnikom, namesto, da bi se spravli delat ali šli ven med taprave prijatelje ...
Tako kot softi na primer .. on bi naj bil neki asfalter ali kaj pač ... in potem bi človek naj bil v službi nekje, a njegovi posti pa prihajajo med tednom ob vseh možnih urah ... od jutra do večera ... Kakšna služba te je to neki, da si več doma kot v službi?