Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mislim da je enako z intervencijskimi vozili.
potem te je pa škoda za vojakaCitat:
Uporabnik mistique pravi:
KSZ
Nas v SV trenirkah niso spustili v diskoteko Tivoli (Portorož), kaj šele v drugo državo![]()
EDIT: mene so spustili, ker sem se oblekel v civilista!![]()
Fant rabi pozornost oz je hotu povedat da v vojski dela. Je pa dost zalostno ce take stvari sprasuje nekdo zaposlen v SVCitat:
Uporabnik legionar pravi:
Tako se naredi kot je Hanzi predlagu!!
Kako pa to, da nimate civilk? Kwa je spet una ideja o vojski živa, da se na izode in vikende hodi v uniformi?
ne razumem tole najbolje. Ko hodijo hrvaski gasilci(v uniformah) k nam na obisk z intervencijskimi vozili nimajo nobenega spremstva. Kako pa nasi tja hodijo pa ne vem. Jaz se nisem sel tja. Sem pa enkrat bral nek "pravilnik" v katerem je definiran postopek prestopa meje z in. Vozili.Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mislim da je enako z intervencijskimi vozili.
Mednarodno prometno pa plave luči ne smeš brez spremstva uporabljat.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
KSZ
Nas v SV trenirkah niso spustili v diskoteko Tivoli (Portorož), kaj šele v drugo državo![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Fant rabi pozornost oz je hotu povedat da v vojski dela. Je pa dost zalostno ce take stvari sprasuje nekdo zaposlen v SVCitat:
Uporabnik legionar pravi:
Tako se naredi kot je Hanzi predlagu!!
Kako pa to, da nimate civilk? Kwa je spet una ideja o vojski živa, da se na izode in vikende hodi v uniformi?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
še nedolgo nazaj se je vojake pri prehodu meje streljalo, še vedno se to dogaja v S.koreji....
hrvatje k nam hodijo v uniformah-castnih paradnih, ne vem uradnega veljavnega naziva, z int. Vozili. Ce ves z glave za pravilnik ki to doloca ga linkaj. Enkrat sem ga ze bralCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja samo na sindikalne izlete ne hodijo v uniformah ne? Al mislis da tudi ko gredo gasilci na izlet da majo na hrbtih IDA ko gredo gledat kak naravni park plitvice?