Citat:
Uporabnik paci pravi:
Danes smo dobili dopis ,da sporočimo površino streh s katerih se odteka voda v kanalizajijo.
Očitno bodo začeli zaračunavali še deževnico .Kaj se bodo še spomnili???
Sicer se ne sekiram prav dosti ,ker imama za to ponikvalnici in se voda steka v zemljo.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
In meni so se na forumu smejali, ko sem govoril o tem.
Dvorišča ne omenjajo v dopisu?
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Danes smo dobili dopis ,da sporočimo površino streh s katerih se odteka voda v kanalizajijo.
Sicer se ne sekiram prav dosti ,ker imama za to ponikvalnici in se voda steka v zemljo.
Ne skrbi, bo kmalu kaj takega. Jasno v smislu povečanih toplotnih izgub preko steklenih površin-opa bolj onesnažuješ z ogrevanjemCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Nič novega. Pred kakim stoletjem so že kasirali davek na okna.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Močvirniki
...
jebe se vsem za vas
ki ste vi za cajtom, ...mi smo več ko pol leta pred vami,....zdaj smo že na stopnji, ko plačujemo večje položnice na račiun praznjenja greznic....Citat:
Uporabnik paci pravi:
Aha... dons mamo NLCitat:
Uporabnik capl pravi:
ki ste vi za cajtom, ...mi smo več ko pol leta pred vami,....zdaj smo že na stopnji, ko plačujemo večje položnice na račiun praznjenja greznic....Citat:
Uporabnik paci pravi:
ka v Lublani novo leto septembra praznujeje?
eh , to pr nas delamo cele dneve,.....če se mi pa kdaj zahoče to delat z grdimi babami, pa mogoče res pridemCitat:
... jede se, pije i i kara se svaku veče... pa brate navrati malo u Metropolu