Voditelji informativnih oddaj na Telekom TV

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Hehe evo, njihove ankete kažejo da se zver zverinsko prebija v ospredje
cheer.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ker fail od poročil stari moj...Janša TV...Trese kamero v studiu kot bi jo držal kak 95 let star foter....nočni program bo pomojem 5 sekundni loop Vilfana kako laže....
bonk.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
4.000
113
Današnja osrednja informativna oddaja je bila wtf

Če vsebine ne dotikam je montaža taka, da 24ur izpade kot oddaja za upokojence, Dnevnik TVS pa sploh izpade kot prodajalke v Mercatorju proti tistim v Lidlu.

Vsekakor pa pohvala za HD in odličen online prenos ob katerem se lahko odgovorni za Voyo pobegnejo v Ulan Bator.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Spremljanje na spletu

Planet TV v živo
Mrš.
crazy1.gif

Kdaj bodo Janšeta prisilno privedli pred sodnijo? Danes je spet umanjkal na razpravi. Kolikokrat se je to že zgodilo? Šestič? Sedmič? Osmič?...
Normalen človek 1x ne pride k sodniku za prekrške, naslednjič marica ob 4-ih zjutraj pred bajto, prisilna privedba.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Niso, ne me narobe razumet. Samo očitno so udrihali samo po levici, niso pa npr. poročali da je Ivan v parlament spravil visokokfalificirano sestrično od žene, katera bo očitno skrbela za rododendrone na hodnikih, ker je končala kmetijsko šolo. V glavnem naj zaprejo vse, samo tale siol pa je na žalost očitno trobilo SDSa postal. Ne vem kje je integriteta teh ''novinarjev''

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
In kaj je s tem narobe?
Mene zanima samo, ali so novice točne. Zakaj je po tvoje pomembnejša izobrazba poslanke od propada CPL-ja.

Se pa strinjam, da je propaganda okoli Türkovih pomilostitev zavajajoča - ampak to je edino, kar jim lahko zameriš. Po desnici pljuvata dve drugi televiziji, zakaj bi morala še tretja oz. zakaj bi tudi tretja TV morala skrivati levici neprijetne novice.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ne vem no, moje mnenje je da sta rtvslo in 24 ur, čeprav imata svoje hibe precej objektivni, siol pa je, tako na netu, kot danes s poročili pokazala veliko neobjektivnost. Poglej še enkrat to je samo moje mnenje, jaz bi bil najbolj vesel, da se 95% trenutnih politikov umakne iz parlamenta in gre raje sadit rožice, bodo naredili manj škode.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.431
2.784
113
Gledal, tresla se je slika, Vilfana nekaj drkali v stilu SvetA, bjondo Ano pa kazali samo od dalec, tu mi je prekipelo in sem obrnil...:)

mr_

Guru
20. sep 2007
9.431
2.784
113
Bo treba gledat se zvecer soocenje, da vidimo ce bo tko kot pravi Snecer, da je to JJTV, ker pol bo pa kar Zver vodil svoj predvolilni show in bosta ostala dva samo okrasek....

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.573
484
83
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ne vem no, moje mnenje je da sta rtvslo in 24 ur, čeprav imata svoje hibe precej objektivni, siol pa je, tako na netu, kot danes s poročili pokazala veliko neobjektivnost. Poglej še enkrat to je samo moje mnenje, jaz bi bil najbolj vesel, da se 95% trenutnih politikov umakne iz parlamenta in gre raje sadit rožice, bodo naredili manj škode.
Kje so bili neobjektivni?
Z razlago kako droga prihaja v EU?

I

Izbrisan uporabnik #488

Gledam nekaj tv, ko da so mi akanal in foptv spet premaknili nekam.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Citat:
Kje so bili neobjektivni?
Z razlago kako droga prihaja v EU?

Poglej, kot sem napisal. Spremljam že dolgo bolj pozorno siol.net in je ta tv bil precejšen odraz tiste strani. Pač kaj je zoki naredil narobe in kje je Ivan rešil avtobus otrok pred gotovo smrtjo
evil.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ne vem, nimam takega občutka. So na dnevniku kar precej časa poročali o domnevno ponarejenih podpisih... Pa saj konec koncev je vseeno. cel parlament bi takoj povabil na lep izlet z ladjico po Dravi,... takoj sedaj pa nej jih odnese čim dlje
evil.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:

Mešaš objektivnost in neopredeljenost; in spet neka fama, da mora biti medij neopredeljen - in potem se pod neopredeljenost prodaja usmerjenost v levo.

Mediju ni treba biti neopredeljen, da je verodostojen!

In kar se tiče neopredeljenosti; poglej od 15:00 dalje, s poudarkom na 15:07 - http://tvslo.si/predvajaj/dnevnik/ava2.136632152/
A si predstavljaš, da bi bil en izmed voditeljev poročin na PlanetTV član SDS, tako kot je Dejan Ladika član SD?

In o neopredeljenosti MMC-RTVSLO najbolje priča e-pošta med novinarji, pri čemer bi jurišnica Kaja Sajovic drugače opredeljene pometala v jame; Slavko Jerič pa izjavil: "Javni medij RTV je naš in samo mi imamo pravico objavljati vsebine, ki so v skladu z našimi pogledi."

A si predstavljaš, da bi Urbanija rekel, da je treba leve "na Urha"?

A to je neopredeljenost?