Mrš.
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Žal se ne strinjam s tabo 32ka, očitna Janša TV,... žal.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Gledal, tresla se je slika, Vilfana nekaj drkali v stilu SvetA, bjondo Ano pa kazali samo od dalec, tu mi je prekipelo in sem obrnil...
Kje so bili neobjektivni?Citat:
Ne vem no, moje mnenje je da sta rtvslo in 24 ur, čeprav imata svoje hibe precej objektivni, siol pa je, tako na netu, kot danes s poročili pokazala veliko neobjektivnost. Poglej še enkrat to je samo moje mnenje, jaz bi bil najbolj vesel, da se 95% trenutnih politikov umakne iz parlamenta in gre raje sadit rožice, bodo naredili manj škode.
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Kje so bili neobjektivni?Citat:
Ne vem no, moje mnenje je da sta rtvslo in 24 ur, čeprav imata svoje hibe precej objektivni, siol pa je, tako na netu, kot danes s poročili pokazala veliko neobjektivnost. Poglej še enkrat to je samo moje mnenje, jaz bi bil najbolj vesel, da se 95% trenutnih politikov umakne iz parlamenta in gre raje sadit rožice, bodo naredili manj škode.
Z razlago kako droga prihaja v EU?
Citat: