Voditelji informativnih oddaj na Telekom TV

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi če nihče, tam na FDVju jih itak nič ne naučijo!

Podpišem. Tole, da FDV nič ne nauči se vidi že pri predsedniku vlade
evil.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v detajle se nisem poglabljal. na hitro sem na yt pogledal 2 posnetka.
Kolk sem vidu so vsi že imeli izdelan produkt in so komisijo prepričevali, da jim da denar, da gredo v masovno izvedbo. Je to point tega šowa?
Al se lahko prijaviš, če imaš idejo samo v glavi oz. papirju napisano kaj bi naprava delala?
Vsaj men osebno se zdi najtežje ravno začet, za to bi potreboval kapital in tržnika, da proda produkt.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Kolikor se spomnim, je tale Bratož precej "usmerjen" v eno politično opcijo.
Drugače pa je Bobovnik oster do vseh, žal v mlajši generaciji ni več novinarjev njegovega kova.

Odmevi brez Bobovnika bi bili... jah tut pisk ne kaj šele odmev
smile-1.gif

Kako je predvčerajšnjim Kocjančiča zjebal da je kar jecljat začel
zmaga.gif

Se strinjam. On je edini, ki se dejansko upa malo bolj pritisniti na gosta. Bergant na drugi strani je diagonalno nasprotje.

Reče se DIAMETRALNO.
evil.gif

Mogoče je pa mislil na to kako Bergant leze šefom v rit, tko da je tut diagonalno možno
sprasujem se.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj je dragons dan?
Dober posel

Prijavljeni bodo namreč lahko pred skupino uglednih slovenskih poslovnežev predstavili idejo ali načrt, ki bi lahko pomenil začetek uspešne kariere. Naloga "sodnikov" je, da bodočim podjetnikom svetujejo in ocenijo njihove možnosti za uspeh. Če jih tekmovalci s svojo predstavitvijo resnično prepričajo, se lahko odločijo za investicijo, kar je tudi najboljši rezultat za sodelujoče. V "najslabšem primeru" tekmovalcem ostanejo "le" dragoceni nasveti in nekaj pozornosti, ki je dobra odskočna deska za nadaljnji razvoj ideje.

Ustvarjalci oddaje, ki je v Veliki Britaniji doživela kar devet sezon, poudarjajo, da nobena zamisel ni preveč nora, biti mora le izvedljiva. Na prvem kastingu v Ljubljani se je tako ekipi predstavilo kar nekaj zanimivih idej in drznih načrtov, nekateri so bili resnično odštekani, nekateri pa so ponudili nov pogled in novo rešitev nekaterih vsakodnevnih nevšečnosti.

V Sloveniji je poznavanje podjetništva (=da ne čakaš doma na dobro plačano službo, temveč sam najdeš priložnost) na zelo nizki ravni, mogoče pa bo ta oddaja kaj spremenila.

Šur, samo za sodnike še pripeljejo:
- Tovšakovo (rop drugih do zadnjega centa in še čez),
- Zidarja (aneks na aneks bogat račun v oazi),
- Kramarja (ne dajemo posojil tistim, ki jih mislijo vrnit),
- Kordeža (nism jest kriv če me niste ustavl),
- Tomažič/Trošt/Podobnik (ne moreste in ne znaste tolko hitro italijane slačit kot mi dnar zapravljat),
- Jankoviæ (owce ob mojem nasmešku povsem pozabijo na moj prst v njihovih ritih)
- Janša (če je vojna, je orožja za vse .... po pravi ceni seveda... drugač pa provizija)
- ........................................................

erikson

Guru
25. avg 2007
22.767
6.545
113
KSZ

Planet TV prične z rednim programom jutri ob 18:40.

18:40 Danes
19:03 Danes - vreme
19:07 Danes - šport
19:10 Zločinski um
20:00 Volitve 2012
21:45 Odštekani petek
23:35 Pod lupo pravice
00:30 Obkrožen z mrtvimi
01:25 Preiskovalci na delu: NCIS
02:15 Zločinski um
02:54 Nočni program 2012

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.210
3.572
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
bodo naslednji ponedeljek se oddajal, ali bodo cakal do naslednjih volitev
zgleda res tako kot da so zaradi volitev naredili nov tv kanal.
467716-post_slo.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zažnite hitro šimfat .. jutri že začnejo oddajat
grin1.gif

iVan TV, obupni voditelji, sploh Potrč.
Programa nimajo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Si trot al kaj? To televizijo so začeli ustanavljati rdeči pod Pahorjem, sem jaz kriv če njihov tajkun ni sposoben sestaviti vlade? Vsaj telenovel naj nebi imeli.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nisem zasledil verskih oddaj v programu, tako da ne vem o čem govoriš.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

In kaj je to TelekomTV?

men tut ni še čisto jasno a je to PlanetTV al kaj? sem si ga pa ravno včeraj nastavil v svoj seznam takoj zraven poptv, pomoje se zna zgodit da bom rajš to gledal kot pa poptv ko delajo senzacijo iz mišjega prdca.... najbolj na kozlanje mi gredo te dni ko tako tragično prikazujejo uboge američane ko jih je malo razpihalo in se zdej sami sebi smilijo
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj je dragons dan?
Dober posel

Prijavljeni bodo namreč lahko pred skupino uglednih slovenskih poslovnežev predstavili idejo ali načrt, ki bi lahko pomenil začetek uspešne kariere. Naloga "sodnikov" je, da bodočim podjetnikom svetujejo in ocenijo njihove možnosti za uspeh. Če jih tekmovalci s svojo predstavitvijo resnično prepričajo, se lahko odločijo za investicijo, kar je tudi najboljši rezultat za sodelujoče. V "najslabšem primeru" tekmovalcem ostanejo "le" dragoceni nasveti in nekaj pozornosti, ki je dobra odskočna deska za nadaljnji razvoj ideje.

Ustvarjalci oddaje, ki je v Veliki Britaniji doživela kar devet sezon, poudarjajo, da nobena zamisel ni preveč nora, biti mora le izvedljiva. Na prvem kastingu v Ljubljani se je tako ekipi predstavilo kar nekaj zanimivih idej in drznih načrtov, nekateri so bili resnično odštekani, nekateri pa so ponudili nov pogled in novo rešitev nekaterih vsakodnevnih nevšečnosti.

V Sloveniji je poznavanje podjetništva (=da ne čakaš doma na dobro plačano službo, temveč sam najdeš priložnost) na zelo nizki ravni, mogoče pa bo ta oddaja kaj spremenila.

Bistvo tega showa je drama in ne podjetnistvo, podjetniski del je bolj ali manj zaigran. Drama je pa odvisna od denarja oziroma nagrade. Dobrih sodnikov, sploh kredibilnih pa v SLO zal ni. Tudi v tujini je to problem. Pa tudi ce obstaja verjetno ima kaj bolj dobickonosnega. V SLO lahko privlecejo na plan kakega Hrvatica, Plesetnjaka & Co
crazy1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.767
6.545
113
Pričeli so s programom.
cheer.gif

Teme dneva:

- poplave
- Jankoviæ izčrpava CPL
- poslanec PS Vilfan laže
- volitve

Prvo javljanje s terena ni uspelo, zvok je prekinjalo.