Vodica po britju...

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
po dolgem času sem spet kupil Old Spice (Original-Sensitive) ... ampak ugotavljam da je daleč od tistega res "originalnega", na katerega sem bil "nor" pred leti (ko je prišel ven)..

ima kdo idejo kaj bi podobno dišalo?
wink-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Kupi OS v Avstriji. Za vse zadeve ugotavljam, da niso iste kot na naših policah...
sprasujem se.gif

Ni vrag, da so dali naš trg pod EE in ne pod CE. Pa tudi cene so drugačne, predvsem nižje.
rolleyes-1.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Meni je štimal Harley Davidson, Hot Road. Dobil si ga samo v Kompasovih Dutty Free-jih, sedaj ga pa menda ne delajo več
frown-1.gif
.

Tisto od kvalitete izdelkov v Avstriji in Nemčiji proti kupljenemu v Sloveniji pa 100% drži
10.gif
!

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik iii pravi:
po dolgem času sem spet kupil Old Spice (Original-Sensitive) ... ampak ugotavljam da je daleč od tistega res "originalnega", na katerega sem bil "nor" pred leti (ko je prišel ven)..

ima kdo idejo kaj bi podobno dišalo?
wink-1.gif

Poglej v kakšnem Mülerju. Tam bi še lahko imeli originalne. Drugje se pač prodajajo slabši izdelki namenjeni za balkan. Saj je pri skoraj vseh stvareh tako...

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
novo vprašanje (pa da ne smetim preveč)...

koliko časa vonjate vodico po britju?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
oseba, ki se namaže s to vodico verjetno zelo malo časa, ker se nos "hitro navadi" na ta vonj (tako kot se ženske parfuma na sebi hitro navadijo) osebe okoli tebe pa od intenzivnosti vodice
wink-1.gif