VN Turčije

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
vseeno bo jutri šumeln med prvih 5... za nicota pa nisem ziher ce bo obdrzal 3 mesto
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Aha
hysterical-1.gif

Rosberg vozi pa kaj? Prototip za 2014?
smile-1.gif

Schumi fani, prej ko se sprijaznite, da je Majkul STAR, da ni vec kar je bil 5 let nazaj (top dirkac, hiter, konstanten, zanesljiv, agresiven), in, da so tukaj talentirani mladci (f1 nima netalentiranih dirkacev, so edino talenti, pa supertalenti), lazje boste spali. Kot, da bi pricakovali, da bo Maurice Green pri 50 letu se vedno rekorde podiral.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Se strinjam. Evo, sem odprl temo z mojim pogledom na vse skupaj. Teme o dirkah naj bodo pa.. well.. teme o dirkah.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Ta forumski pododdelek je ravnokar dosegel svoje dno... nobenega več ni, ki bi uspel napisati karkoli konstruktivnega. A obstaja kak alternativen forum za F1, da prešaltam?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Kaj je Alonsu zmanjkalo mehkih gum ali zakaj so Webbru podarili drugo mesto??

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Redbulla sta mela en komplet več, ker sta včeraj v zadnjem delu kvalifikacij odpelala samo en hiter krog.

Kobajaši vtrgal
smile-1.gif
Šumi povsem nasprotno. Alonso naredil max . Ostali dokaj povprečno.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Glede na to da šumaher izgubi 0.6 na krog z "jajci" potem sklepam da še vozi ko so oni že na konferenci? Rosberg je že na poti na letališče...
hysterical-1.gif

Ne resno, sej vem da je že smešno, in da revežu ne gre, ampak tole je že delanje norca iz samega sebe.

Drugače pa solidna dirka, tam na oni ravnini je bilo veliko prehitevanj
zmaga.gif
, kaj so pri rdečih delali da so Marku podarili 2. mesto tudi sam ne vem. Vettel s takim avtom bo na pol sezone že prvak, srčno upam da ne. Massa pa itak od fedra ni več isti, že prej je bil neizbrušen diamant. Mclarnu pa svaka čast da so pustili da se malo dajeta med sabo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Alt-F4, pa je.

Podforum je tak, kakrsni ste uporabniki. Meni se res ne da vec lepiti vseh razno raznih tehnicnih clankov in linkov do muvijev, streamov in potem se v obratno smer s strani uporabnikov, smeti, spama, trolla, ce slucajno ukrepam se pa zacne jokanje. Plus tega res nimam casa tukaj viseti se xxx ur po dirki, da se vse popuca, pobana in potem se 14 dni diskutira cemu ban.

Ce komu ni kaj prav, naj klikne: opozori moderatorja, navede razlog in se bo primerno ukrepalo ali naj gre pa drugam. Preprosto.

Da pa ne bom samo "smetil" se nekaj besed o dirki sami:

DRS je po eni strani zanimiv sistem, po drugi bedarija. Sedaj sploh ne pride do izraza dirkac s svojo sposobnostjo (ne)prehitevanja, preprosto se pocaka na ravnino in je mimo za salo malo. Po drugi strani pa vsaj pride mimo.

Schumi je bil precej agresiven pri zapiranju, kar pozdravljam. Upam pa, da se zaveda da to rado pripelje tudi do kaksnih neljubih dogodkov, ce zacne prehitevati kaksen malo bolj zivcen in neroden dirkac.

Vsec mi je bila akcija pri Mclarnu, ko sta se Button in Hamilton lahko brez mostvenih ukazov prosto prehitevala. V teh novih pogojih celo Button blesti s prehitevanji, ki nikoli ni bila njegova velika odlika.

Mercedes GP ima se veliko dela z race-paceom.

Ferrari pa ravno obratno, precej povprecne kvalifikacije a solidna dirka. Velik updejt, ki pride v Barceloni bi znal pomesati strene Redbullu in McLarnu.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hm, ja, dirke so zanimive, ampak vmes je bilo ze malo glupo, ker veš da tisti ki je zadaj bo zagotvo prišel naprej. morali bi ukinit prepoved vijuganja. Da vsaj lahko nekaj dirkčai sami naredijo naredijo...

ampak me pa fascinra kako se zložijo, na koncu ni bilo nobene nesreče, samo čakal sem da se bodo zapeli, pa nič. neverjetno.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Potrebuje se več odsekov, kjer lahko koristiš zadnje krilce... posledično bo še več prehitevanj...

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Kak so tile RBR-jevi mehaniki hitri pri menjavi.. povprečno se mi zdi, da sta Webber in Vettel v boksih stala cca. 3,3 sekunde. Po drugi strani pa se je pri Ferrariju stalo nekje 5 sekund. Pri štirih postankih je bila razlika med Vettlom in Alonsom okol 7 sekund - in to samo v boksih.