vlečna kljuka

brejn

Pripravnik
17. sep 2009
65
3
8
lublana
Lep pozdrav...glede na to da se tukaj nahaja veliko poznavalcev vas sprašujem kje v okolici Ljubljane kupiti in zmontirati vlečno kljuko za citroen ds5...seveda veliko vlogo igra kvaliteta, varnost in videz izdelka...zanimajo me vaša mnenja, priporočila in kritike servisov.(upam, da čimmanj)..prav tako izkušnje glede različnih tipov kljuk ( model na patent, vijake ali nevidna kljuka )...hvala
nahrung002.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.870
113
Kljuka SLO izdelave bo grda in poceni,....če bi rad da se ne vidi, potem išči kaj od westfalia, brink, otis, bosal....takšne, ki se nataknejo od spodaj gor.....poleg tega da se ne vidi se da tudi s ključem zaklenit.

Torej, nekaj takega: http://www.ebay.de/itm/CITROEN...c0AAOSwAKxWYEHm

Kdo v LJ to prodaja ne vem, Šeško v Celju je včasih imel kaj od westfalie. Sicer pa naročiš na ebayu in potem nekomu pri nas montirat. Eksotike kot je DS5 bo vsak vesel (meni so jo na tak način montirali na saab 9-5, porabili so celo dopoldne in rekli da sem prvi in zadnji kateremu so takšno kljuko montirali na tak avto). Montaža in holomiginacija nebi smela bit več kot 100 EUR, odvisno od avta. Ampak kot sem rekel, od domačih mojstrov verjetno še nihče ni na DS5 kljuke natikal.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Jaz se, vzel pri Zalazniku. Kljuka se skrije, ko je ne rabiš, elekrtični priklop se skrije.

Montažo, potrdilo o strokovni montažo in nasvet kje najhitreje urediš homologacijo dobiš pri njemu.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Znamka tukaj nima veze, nisem pa vzel za Citroena, ker ga nimam.

Jaz sem takrat vzel Aragon, tukaj pa imaš opcije od te tovarne za DS5.

Cene pa ne vem zdaj iz glave.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.545
433
83
Zalaznik ima (je imel?) enega fanta, ki je res pedanten in natančen
priporočam

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.710
9.477
113
Citat:
Uporabnik brejn pravi:
Lep pozdrav...glede na to da se tukaj nahaja veliko poznavalcev vas sprašujem kje v okolici Ljubljane kupiti in zmontirati vlečno kljuko za citroen ds5...seveda veliko vlogo igra kvaliteta, varnost in videz izdelka...zanimajo me vaša mnenja, priporočila in kritike servisov.(upam, da čimmanj)..prav tako izkušnje glede različnih tipov kljuk ( model na patent, vijake ali nevidna kljuka )...hvala
nahrung002.gif

Jerovšek Grosuplje. Dr Citoen

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Bartolj pade na točki izgled.
Ravno tako je potrebno pri Bartolju malo pomeriti kako daleč od tal je na koncu elektrika in ostalo, saj znaš v nasprotnem primeru prav fino drajsta s tem po tleh in ti električno dozo prav fino zabija v odbijač. Kolikokrat pa lahko tisto zavijaš gor in dol predno razpade pa verjetno ne rabim pisat. To pa je tudi edina zamera ki gre v minus Bartolju.

Montaža pri Bartolju je opravljena hitro in dobro, tudi nobenih pripomb. Na dfan in uro ko si dogovorjen, gre avto v delavnico.

Uporabnost je znana, pripneš prkolo, štrom in gasa.

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.870
113
Bartolj dela čist ok, če voziš golfa trojko za katerega je vseeno če kljuka izgleda kot na zetorju. Enako velja za vse majstre, ki montirajo njegove kljuke. Za kaj več pa raje obvoz. Da ne bo pomote, ne pravim da ni ok, samo če voziš DS5 ti je najbrž pomembno kako vse skupaj izgleda.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.710
9.477
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Bartolj dela čist ok, če voziš golfa trojko za katerega je vseeno če kljuka izgleda kot na zetorju. Enako velja za vse majstre, ki montirajo njegove kljuke. Za kaj več pa raje obvoz. Da ne bo pomote, ne pravim da ni ok, samo če voziš DS5 ti je najbrž pomembno kako vse skupaj izgleda.

Se strinjam, Bartoljeva kljuka je zakon glede na ceno in če ti jei vseeno, kako zadeva zgleda, za mojo šajtergo je to baš vseeno. DS5 je druga stvar.

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Bartolj ima tudi izvedbo skritega priklopa tako kot Westfalia mam taksno montirano. Se nic nevidi prikolopa, elektrika - vticnica je pa na pantu in se skrije pod odbijac. Seveda je pa nekaj drazja.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Poslikaj pa daj gor. Me prav zanima.

Sem ravno gledal njegovo stran, pa ima gor samo svojo zvezdo stalnico.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.333
9.568
113
EU
Daj malo večje slike, ker dobim očala komaj pri naslednjem obisku optika
shocked-1.gif

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Daj malo večje slike, ker dobim očala komaj pri naslednjem obisku optika
shocked-1.gif

Ni problema daj fotoaparat jaz ga bom kupil pri naslednjem obisku trgovine.

LP