Vkraden avto in "odkupnina"

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
So stricu pred več kot desetimi leti ukradli Passata, mislim, da je čez nekaj časa pisala Ruska mafija, da ga lahko zrihta nazaj. Seveda se je stvari ignoriralo.
smile-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Kaj se sploh sekirate in mX-u odgovarjate.

Saj on je glede na lastne izjave revež, ki težko živi in mora imeti še celo avto na leasing. Torej avto ni njegov. Boli me kita za te njegove pravljice...

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
mX vsak svoj avto goni na hladno, ne vozi na servise tako, da ima mafija same probleme z njim. Po mesecu dni ga vrnejo, pa še kakšnega jurčka evrov priložijo
grims-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ah pusti ga, naj živi v prepričanju da je res tako
smirk-1.gif
Ne zameri, malo heca mora bit!

B81

22. jul 2007
36.955
10.513
113
Dali bodo minus odbitno franšizo (verjetno 1%) in po eurotaxu. Vsekakor zgubiš na vrednosti, ker ne moreš kupit avta, ki mu z meseci/leti cena raste.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
No sej pravim. Odvisno.

Prijatelj je imel notri cel fuk muzike, neke spojlerje, feltne ipd. nič dodatno zavarovano.

Je prijavil na policijo, ampak ga je kasneje (po plačilu) nak znanec kao našel zapuščenega v enem gozdu.

Skratka, jaz bi prijavil na policijo, in pustil da mi zavarovalnica da kar pač da. Tem lopovom iz principa nebi dal 0.

Moj frend je tudi plačal odkupnino in dobil nazaj avto (golf IV) na železnih feltnah (prej 18" lite), brez muzike, brez krom dodatkov (serijskih), brez naslona za roko in še brez kakšne "malenkosti"
uf-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
mX vsak svoj avto goni na hladno, ne vozi na servise tako, da ima mafija same probleme z njim. Po mesecu dni ga vrnejo, pa še kakšnega jurčka evrov priložijo
grims-1.gif

Če bi le moj avto bil vreden 68k. V takem primeru sploh nebi imel časa tu pisat...

Sicer pa me je samo zanimalo kako je s tem v praksi, ker so pred blokom odpeljali X6, ki pa je bil zavarovan, in
je nabava novega že v teku, se pa sicer zanima za odkupnino in jim je pripravljen dat nekaj keša, da ga dobi nazaj.
(kaj po pol naredil z njim mi ni jasno, vrjetno kak Novi sad za 20k,.. - žešči je kao ful in bo zdaj kao povlekel mastne dnarce)

Sanjač.