Najboljša stranka te banke, tega lokala. Piše ti v aplikaciji: You are the first! Se mi je zgodilo samo 1x, je pisalo
z rdečo, da mi manjka cca 3,50 EUR.
Će rabiš še kake podrobnosti o poslovanju z Vivid računom, si lahko pogledaš na
na tem linku - klikni
Sem na dokumntu
na tem linku - klikni sestavil opis programa Champion program. Bom še tu objavil, morda komu pomaga.
V vseh SLO gostilnah ti banka že po drugem plačilu ponudi 10% vračilo, če si pri njih najboljša stranka pri plačevanju s kartico Vivid bank.
Podrobnosti: Takoj po drugem plačilu sodeluješ tudi v Champion programu, kjer dobiš vračilo denarja 10% v vseh gostilnah, restavracijah in bifejih že pri tretjem plačilu s kartico, če si najboljša stranka tega lokala pri plačevanju z Vivid money kartico.
Po drugem plačilu počakaš na naslednje obračunsko obdobje. V mojem primeru je to 29. avgust. Npr. če greš v neko gostilno vsaj 2x v 14 dneh, dobivaš v dotični gostilni vseskozi 10% vračilo denarja. Kako veš, ali si najboljša stranka? Najboljša stranka te banke, tega lokala. Piše ti v aplikaciji: You are the first! Se mi je zgodilo samo 1x, je pisalo z rdečo, da mi manjka cca 3,50 EUR.
Dokler še ni nastopilo obračunsko obdobje in si plačal samo 1x, najdeš to gostilno pod Potencial challenges, takoj po drugem plačilu je v Challenges (npr. until 29. avgust), trenutno obdobje pa je pod Champion program.
Vse skupaj je v menuju Rewards, čisto spodaj. Pa dober tek! in Na zdravje!
Meni deluje to, ko plačam s telefonom (NFC in Gpay). Spodaj 4 cm nižje je link do Gpay aplikacije.
Gpay
Če bi želel plačevati kar preko telefona, si dolpotegni in instaliraj
aplikacijo Gpay na linku - klikni!!!
--------------------------