Dm na zalost ni vec.....
Toliko pišete o teh "super deals" kot da jih imate za nekaj tisoč € in ne največ za 100€
Se kar nabere... dosedaj sem dobil slabih 600€ cashbacka od konca oktobra lani, ko sem dobil Vivid...Toliko pišete o teh "super deals" kot da jih imate za nekaj tisoč € in ne največ za 100€
To pa ne drži.Duperdeals je zdaj max 100€.
Se kar nabere... dosedaj sem dobil slabih 600€ cashbacka od konca oktobra lani, ko sem dobil Vivid...
Tudi meni, do danes.Zanimivo. Pri meni ni bilo tega potrebno še nikoli narediti. Tudi danes je Google pay delal brez težav. Posodobitve aplikacije so vsaj 1x tedensko.
Meni je zaenkrat samo zavrnilo na Spotify zaradi bina. Sem potem plačal prek Paypala isto z Vivid tam je pa šlo normalno skoziKolikor se super sliši da ima Vivid nemški BIN je v praksi kot edino plačilo sredstvo zaradi varnostnih mehanizmov kartičnih procesnih centrov en velik mlinski kamen. Oziroma pravilneje rečeno - taka banka ni za resno uporabo.
Kar nekaj trgovinah Vivid enostavno online nakup ne prime samo zato ker je BIN drugačen od države naslova kupca (po zagotovilu tehnične podpore teh trgovin). Med drugim medimops, bookdepository, geekbuying in worldofbooks.
+ POS terminali skoraj pravilom pametno preklopijo na nemščino.