Višja strokovna šola - Informatika

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Projektni vodja mora vedeti marsikaj drugega, ne pa guljenje kode. Je pa bistveno, da ima vsaj malo pojma o zadevi, ki jo vodi. Znanja, ki jih ima projektni vodja jih na nobenem tehničnem faksu ne boš dobil. Če kje, potem na FOV, večidel je pa itak praksa.
smile-1.gif

lp

Nevem v kakih firmah delate, ampak v ITju, kolko sem imel opravka za raznimi "project lead-i", so vsi bili v svojem času super programerji in tehnično zelo močni. In to niso neke slovenske kikiriki firme. Je pa res, da je to stara šola in da so se programi na šolah precej prilagodili in prestrukturirali. Mogoče je to boljše mogoče slabše. Verjetno je to za drugo temo, "stara šola vs. nova"

Tud v OŠ so nas silli, da smo se na pamet učili ene pesmice in nevem kaj še vse. Res, da od tega vsebinsko nisi odnesel "nič", verjemi pa, da si dobil neko disciplino, ki je še kako potrebna. Če je je blo preveč pa je spet vprašanje...

Glede študija "računalništva" pa lahko rečem samo to. Za moje pojme, je vedno lažji, nebom pa rekel, da slabši.
Prej pač ni blo nekih super računal, sploh si jih vsi niso lastili zato tudi študij ni bil tako zanimiv.

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Priporočam spletne tehnologije... Vgrajeni sistemi
ne-ne-1.gif
(razen če te res izrecno zanimajo...)

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Jaz sm se letos vpisal v B2 program informatika. Prej sm hodil na vegovo.. Kaj mislite? Bom izvedel dosti novega? Na sredni šoli smo imeli čiste osnove programiranja.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Predmetnik je sigurno objavljen na njihovi spletni strani, potem pa gledaš strani od profesorjev in katere predmete vsak predava in tako prideš do zahtev za vsak predmet posebej. Vsak normalen faks mora to imeti

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Nekaj novega boš sigurno izvedel. Od programiranje se boš učil C# v Visual Studiu. Če te še kaj zanima daj zs