a niso to foro s prevajalci in to skenslal pol da naj bi blo že direktno v 3 jezikih napisanoCitat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ja in zakaj so mogl podražit ta dovoljenja za spremstvo otrok? faking 50€???
a niso to foro s prevajalci in to skenslal pol da naj bi blo že direktno v 3 jezikih napisanoCitat:
ja in zakaj so mogl podražit ta dovoljenja za spremstvo otrok? faking 50€???
Citat:
Uporabnik leni pravi:
Samo kolikor vem moraš biti državljan hrvaške če želiš uvozit in registrirat na hrvaškem. Kar pa jaz nisem. Kolikor vem ne moreš registrirati na hrvaškem ne da bi kaj "mutil". Sicer bi večina svoje čolničke registrirali na hrvaškem saj je ceneje kot v sloveniji.
Citat:
vem da je blo to že 1000000000000000000x napisano, ampak samo eno leto naši ne bi šli na hrvaško in bi se hrvati čisto drugače obnašali naslednje leto. ampak ker imajo naši nekje 100.000 vikendov tam, se to nikol ne bo zgodil.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
No pri meni je bilo pa vedno kontra. Je pa odvisno ali govoriš za vstop v HR ali izstop iz HR.
Jaz razumem, da te zajebavajo če greš z družbo še štirih omladincev, tako pač je. Ampak da grem s tamalo in nama avto zmečejo ven, vse odprejo in prevohajo, kot da sva največja kriminalca. Meni grozijo in tamalo ustrahujejo, pa kaj je meni tega treba?
Pridem v grčijo sem pa Mister pa đabe cocktail dobim, kdo je zdej neumen?