Vinjeta 2015

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
KSZ... Kdor jo bo kupil v Mercatorju, mora na blagajni dobiti bon za 20EUR za ZT, vnovčljiv do konca 2015 (za avtomobilsko, premoženjsko zavarovanje).
Žal letos res ne gre skupaj akcija Petrol+Triglav in Mercator za popust pri vinjeti, lansko leto je podobna akcija šla...

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
908
153
43
Pri 1 na dan.

Kupiš kupon, natisneš, greš naslednji dan na Petrol in dobiš vinjeto.

Za več vinjet, se pač večkrat registriraš. Jaz žal rabim 2, potem sem pa še za očeta uredil.

Jutri bo spet, rabiš pa Maestro ali Mastercard, pa oni kalkulator za securecodo, pa kupiš.

Lp,

I

Izbrisan uporabnik #9334

@ vsi skupaj, ki se tako zgražate nad nekdanjimi rdečimi časi pri nas:
evil.gif

Vse to smo doživljali že v 80. letih, ko je pri nas harala hiperinflacija ... samo danes se temu rahlo drugače reče.
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Maestro je klasična ba kartica?
Mastercard raje nadomeščam z visok electron. Glede na to kako so šle mejling liste s kuponkota naprej, da ne bo šlo še kak seznam mastercardov.....saj vem da boste rekli da bluzim s paranojo, ampak...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kolikor vem, ima Kuponko in podobni implementiran SafePay oz. PayPalu podobno zadevo, kjer te preusmeri na kartično storitev... Tako da Kuponko načeloma nima podatkov o tvoji kreditni kartici...
Visa Electron pa je prav tako po svoje debetna kartica... Samo da ni v sistemu Cirrus-Maestro, ki je vsaj pri nas (pa mislim da tudi širše) najbolj razširjen... Zato pa so (ne vem če še) imeli komintenti SKB kar nekaj težav ko so prešli na Viso Electron kot bančno kartico, saj ni bila ekvivalentna prav zaradi tega dejstva...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Seveda uporabljajo zunanji procesni center za plačevanje s karticami, mislim da enega italjanskega.

Za najbolj paranoične obstaja nekaj online kartičnih ponudnikov, ki omogočajo generiranje unikatne številke mastercard virtualne kartice, ki se po enkratni uporabi ugasne. Torej generiraš novo kartico, dobiš podatke, plačaš, podatki več ne primejo in si 100% varen.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Res je, 3 kuponi več so bili prodani. Jaz klikam ko zmešan, pa zmeraj rdeče.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Sem kje napisal da dobiš bonus? Če imaš "denar" na kartici, ki si ga dobil ob nakupih drugih izdelkov, lahko z njim kupiš oz. ga porabiš za nakup vinjete.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
to je brez veze, cena je ista kot če jo kupim na pumpi. ne bom zaradi tga hodil v leclerc.
pa čeprav sem vsak mesec tam.
1na dan pa sem jim s to potezo lepo nabirajo obiski... bi lahko tudi sami bili med "sponzorji"

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Mah, vseen mi je kdo "sponzorira" teh 10€. Vzel mi je točno 2x obisk strani in 3minute, nebi se mi pa dal viset tko kt berem nekatere k hodjo vsakih 5minut čekirat, je pa lastnem čas več vreden kt 10€. Če ne pa imam pri omenjeni spletni strani same pozitivne izkušnje s plačilom z mastercardom in kakor je že kdo napisal, te vedno preusmeri na paysafe stran.