Citat:
Uporabnik mtl pravi:
KSZ
Na Ebay.de se prodaja nov tempomat za 39 EUR, poštnina do Nemčije je 6 EUR, tako da tudi kaj dražje ne bi smelo biti do Slovenije. Jaz žal ne bom mogel počakat na to.
A kdo ve kakšen je točen part nr. za tempomat za Seat Alteao, VW Golf V, Octavia II?
Hm, in kaj bi bilo narobe s spodnjim tempomatom: pod pogojem, da je seveda pravi part nr.? Zakaj bi dajal 84 EUR za tempomat, če lahko 45 EUR (in ja, preveril sem, cena poštnine za Slovenijo je tudi 6 EUR). In če bi bil v sosednji trafiki točno isti del pač 20 EUR, bi ga pač tam kupil. Ne ponaredek, temveč original, da se razumemo seveda. Nekako se ne počutim bolje, samo zato, ker sem nek del kupil na pooblaščencu, sploh če ga dobim kje konkretno ceneje. Potem bi se nekako počutil kvečjemu nategnjen.Citat:
Uporabnik Hondi pravi:to bo ja, na koncu ga boste našči v sosednji trafiki za 20 eur
A gori oranžna lučka za tempomat, ko imaš le tega vključenega?Citat:
Uporabnik jaka33 pravi:
Vgradili so mi v ŠKODO OCTAVIO II.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
V kateri avto pa si ga vgradil?
Namreč imam kodo 1K0 953 513 A, je pa res, da zraven piše, da je zgolj za avtomobile z vgrajenim MFA / FIS. Kaj sploh to je? Potovalni računalnik?
Mah, uporabnost gor ali dol. Tukaj se pogovarjamo bolj o blink-blink faktorju.Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Tista lučka je pravzaprav neuporabna.
Mogoče je pri novejših drugače, a pri starih je lučka zgolj opozorilo,
da sta gumba "SET" in "RESET" pripravljena na uporabo,
kar narediš z ON/OFF gumbom.