Veza in absolvent

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jap, smrduh vse ve
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik smrdim pravi:
Hmm...zanimivi odgovori. Poglejmo profile piscev...

Diablo itak najbrž žajfa od pamtiveka. Geek, ki razen punc katerim se ime konča na jpg dlje ne vidi. Virtualec pač...

Ynos še zdej razčiščuje z bivšo prek forumov? Wtf? In potem on o odnosu...

Bitch...pepca? Ok, glas ljudsva tudi nekaj pove. Bitcha pač. Pijačke za šankom fehta, dlje od one night standa ne pride.

Kar se tiče smrada in smdljivke, pa ne bo panike. Smrdljivka, če bo hotela žurat bo šla, jzt bom pa tud preživel. Reakcija na začetku je le bila pretirana.
Aha, še to glede napovedi nekaterih tukaj pred njenim odhodom. Sva ravno pred kratkim zbrala dovolj materiala za gnezdo in sva v fazi iskanja. Nekako dvomim, da bo dala na kocko vse skupaj zarad enga odhoda na absolventa.

Tipična faza zanikanja.
grin1.gif

Človek, odprl si temo..povprašal za mnenja..., dobil mnenja..., zdaj ti pa nič ni všeč.

Ok prav. Ne bo šla na absolventa..., ko bojo njeni spošolci prišli nazaj in ji govorili kako je bilo NORO in da je zamudila noro doživetje, ti ne bo tega očitala..., niti ne bo jezna nate... Veza bo šla super naprej in vse bo v najlepšem redu.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik smrdim pravi:
Hmm...zanimivi odgovori. Poglejmo profile piscev...

Diablo itak najbrž žajfa od pamtiveka. Geek, ki razen punc katerim se ime konča na jpg dlje ne vidi. Virtualec pač...

Ynos še zdej razčiščuje z bivšo prek forumov? Wtf? In potem on o odnosu...

Bitch...pepca? Ok, glas ljudsva tudi nekaj pove. Bitcha pač. Pijačke za šankom fehta, dlje od one night standa ne pride.
Tega prizora pa ne boš dočakal.
smirk-1.gif

Piši vsaj pod originalnim nickom a ne?
smile-1.gif

Pa probleme z babo razčiščuj z njo, ne pa po forumu jokcat.
smirk-1.gif

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Hehhehe...tisti prizadeti so takoj zacmerali nazaj, zdej se pa še en obupanec, ki hodi na čorave zmenke oglasi. Ojoj...
hysterical-1.gif

To so tisti, ki pravijo, da uživajo samsko življenje
hysterical-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ne predstavljam si, da ti partner reče, da nekam ne smeš it.
stupid-1.gif
Lahko ti kvečjemu reče, da mu ne diši, da greš kam, a še to je jeba, ker s tem daješ vedet, da mu/ji ne zaupaš. Posesivnost ni nikoli zdrava, še manj pa izolacija od ostalih ljudi.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Pa kaj se tak bojiš za svojo punco, če te bo hotela prevarat te itak bo. Pa to kar se na absolventu zgodi tudi tam ostane.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
reč ji da nej gre, ti pa tut pejt s frendi kam, pa pofukej par bab. samo ne je doma čakat kot nek kužek

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
ksz
da neboš naivno misli, da je nakup skupnega bivališča neka garancija....
wink-1.gif

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Berem za nazaj, pa nikjer ne vidim, da sem napisal da ne sme.
confused-1.gif

Sm sam povedu, da se mi za dokaj resne pare to ne zdi najboljša oblika zabave. Me nč ne gane, če potuje s šolo na izlete, službena potovanja, če se druži s folkom itd. Sam absolvent se mi zdi čista kurbarija in nič drugega.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
a ti si bil absolvent in si šel na absolventa? itd, al si bolj neštudiran človek?

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Resni pari so dolgočasni pari....kaj misliš, da boš punco zadržal, če se bo skozi dolgočasila s tabo v stanovanju? Še prej te bo sterala....Ti jo kar pusti, če je nagnjena h tujim tičem je bolje, da se to zgodi prej kot kasneje....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
In kdo naj bi po tvoje hodil na zmenke? Tisto je bilo še pred leti, ko sem bil mlad. Zdaj sem pa v domu za ostarele, tu seksamo kot nori.

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Zdej, če ne greva na absolventa sva sam za v stanovanje? Je absolvent edini način zabave? Edino kar je, je to, da se mi zdi absolvent preveč fuknjena zadeva. Nekak se mi zdi, da pri 23-tih prerasteš špricanje z vodnimi pištolcami, obvetavanje s peno, pitje vodke iz popka in te zadeve.
Sej ni čudn, da je danes neki čist normalnega, če folk postane samostojen pri 30-tih. Do takrat pa vsi cuzajo starce, živijo v hotelu Mama in jamrajo kok je študij zaaaajebana zadeva.
Nism nek zategnjen konservativec, ampak sam mal realno razmišljam.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
raje kej delaj, ker razmisljanje ti gre bolj slabo
grin1.gif

kaj pa je narobe ce pijem keri tekilo s popka? al pa smetano lizem s hrbta? faušija?

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
ja madona, absolvent je zabava življenja, predstavlja konec nekega pomembnega življenskega obdobja...
In kaj je narobe s špricanjem, popivanjem itd....Morda te bo punca pustila ravno zaradi tvoje zategnjenosti, predlagaj ji, da jo boš namesto na absolventa peljal v naravoslovni muzej. Tam bosta lahko v tišini opazovala zgodovinske ostanke, pa še zelo malo možnosti je, da ti bo babo kdo zapecal...
U bistvu menim, da si precej zakompleksan in ljubosumen...oz. zelo nesiguren vase, babo bi zavezal doma in jo nadzoroval. Človek mora imeti svobodno izbiro, če bo šla punca sama na izlet in ti ne boš doživel ljubosumnega živčnega zloma in boš normalno sprejel njeno odločitev, te bo imela raje. Vajina skupna prihodnost se ji bo zdela precej bolj svetla, ker ji ti ne boš predstavljal nekega bremena oz. ročne zavore, ki jo omejuje....
Pubec, star si komaj 23 pa že tako zategnjen....kaj šele bo...jaz sem precej starejši, pa šel prec še enkrat na absolventa...

smrdim

Pripravnik
16. apr 2008
56
0
6
Sicer ne vem od kje si zbral mojo starost ampak ajd, ni važno...
Zakaj izbereš drugo skrajnost? Narovoslovni muzeji itd. Pravim samo, da je absolvent zabava pisana na kožo maturantom. Ne rečem, da se je treba pri 23-tih zaklent v stanovanje. Pravim, da obstaja dost bolj kultiviran način zabave, kot je tisto, kjer te animira našmrkan Gusti z najlonko na glavi.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Pač maš ti take predstave o žuranju, ostal folk ma pa drugačne. Ko si v srednjih 20-ih se pa res ni treba omejevat pa obnašat, kot da si prestar za pijanice in utrgane žure.
Nikoli ni prepozno, vsaj doživiš mladost v pravem pomenu besede.
grin1.gif

Če pa teb ne paše it na absolventa pa pust bejbo naj gre sama ... pa brez teženja seveda. Naj se ma lepo, ti pa po svoje na žurkah, ki odgovarjajo tvojemu karakterju... Sej te je povabla zraven ... če nočeš it pa ne it, samo ne še nje omejavt s tvojimi odločitvami in predsodki.

LP

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
O kako bolno!
hysterical-1.gif

Cel problem si naredu iz tega, da gre tvoja bejba, s katero se boš poročil in živel srečno do konca svojih dni
rolleyes-1.gif

To je obdobje v življenju, katerega moraš dat skoz in zdi se mi blazno bolno, da ji zaradi tega skačeš po glavi. Seveda, ona se bo dol kurbala
uf-1.gif

Aja, kot so ti že povedali. Skurba se ti lahko, ko ti gre v štacuno po pivo, torej.....