Citat:
Uporabnik Pripase pravi:
Ker bodo v kratkem te raziskave spet aktualne, ali lahko tisti, ki ste že bili, malo poveste kakšne so kaj posledice bivanja tam v takoimenovanem hipoksičnem okolju.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mogoce bi mi pa ratalo se enkrat lezat. Se lahko usedes na postelji?
Obracas se najbrz lahko(prelazanine!). Jeba je to, da imam sedaj familijo in ce obiski niso dovoljeni potem....
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa to je idealno delo za capla. Ležiš in gniješ, denar pa kar sam kapla.
Jaz govorim za forumsko lenčino ter nesposobneža, ki zna le pljuvati po tistih, ki dejansko kaj naredimo za izboljšanje svojega položaja. Tako da ja, idealno zanj. Nič ne rabi delat, lahko bo le ležal in jamralCitat:
Uporabnik mihec2008 pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Po čem sklepaš, da gniješ? A ko v bolnici ležiš non-stop tudi gniješ ali se zdraviš? =)
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Jaz govorim za forumsko lenčino ter nesposobneža, ki zna le pljuvati po tistih, ki dejansko kaj naredimo za izboljšanje svojega položaja. Tako da ja, idealno zanj. Nič ne rabi delat, lahko bo le ležal in jamralCitat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Po čem sklepaš, da gniješ? A ko v bolnici ležiš non-stop tudi gniješ ali se zdraviš? =)
Citat:
sam sem bil na teh raziskavah, bili smo tudi na 24ur, Preverjeno... Plačan si za 3x po 16 dni, od tega 10 dni non-stop ležanja, 2300€
Veliko premalo zato, kar delajo steboj... =) Ravno pred nekaj minutami sem brskal po e-študentu, ponovno potrebujejo nekaj ljudi za drugo leto, vsakemu odvsetujem!!
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
sam sem bil na teh raziskavah, bili smo tudi na 24ur, Preverjeno... Plačan si za 3x po 16 dni, od tega 10 dni non-stop ležanja, 2300€
Veliko premalo zato, kar delajo steboj... =) Ravno pred nekaj minutami sem brskal po e-študentu, ponovno potrebujejo nekaj ljudi za drugo leto, vsakemu odvsetujem!!
Ja, vsi samo vidijo 2300 EUR za par tednov ležanja.
Redkokdo pa razume, kakšne posledice to prinaša za sabo... atrofija mišic, kit, kosti, nevarnost kronične višinske bolezni (če je res to glede hipoksije)...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer pa kje Sloveniji denar za take raziskave, medtem ko nimamo za burek in izdajamo menice(obveznic) v mrd znesku?
Citat:
Uporabnik smidge pravi:
Kolikor vem, Slovenija prispeva plače za (vsaj nekatere) raziskovalce.