Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Vsi avtomobili z "verigo" imajo predviden interval menjave. Le v glavah ljudi je, da se tega nikoli ne menja in je vecno. Se ketno na 6kg biciklu zamenjas na 2000-5000km.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
...jaz ti lahko samo povem, a mi jo je nekje pri okol 100k km odtrgal
Na srečo je bilo pri vžigu in se avto ni premikal. Še večja sreča je bila, da je bil avto v garanciji in je servis kril vse stroške..
Nej pa nebi bili problematični. Pomoje odvisno kdo ga vozi (ta motor je bil moj prvi avto in..no.. ni se ga ravno šparal) Mi je pa dolgo služil
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Običajno prekoči izpušna odmična gred za par zobov, ventili ostanejo ok. Ne pa vedno.
Kakšen pa je bil stroške menjave?Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Citat:
Običajno prekoči izpušna odmična gred za par zobov, ventili ostanejo ok. Ne pa vedno.
Hvala, tako je tudi bilo...izpušna odmična je preskočila za 4 zobe, stika z ventili ni bilo. Novi set verige ima daljše vodilo, ki špana verigo. Upam da bo sedaj mir.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Kakšen pa je bil stroške menjave?Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Citat:
Hvala, tako je tudi bilo...izpušna odmična je preskočila za 4 zobe, stika z ventili ni bilo. Novi set verige ima daljše vodilo, ki špana verigo. Upam da bo sedaj mir.