Vem za ODLIČNO ceno sušilnega stroja Miele TMV 840

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Jaz pa samo ne vem zakaj ste nekateri toliko občutljivi, če se omenja izdelke, ki so v višjem cenovnem rangu.
Nekaj je, če se oglašuje in je to prepovedano. Ampak zakaj je takoj nuja, da nekdo pove, da za tako ceno dobiš 5 drugih sušilcev.
Pa saj to vsi vemo. Zdaj, če si nekdo lahko to privošči ali pa tudi če vzame na puf je to njegov problem. Če ja pač želja po tem, da na aparatu piše Miele naj pač tako bo.
Saj drugače sem tudi sam mnenja, da se da za dosti ceneje dobiti primerljive (mogoče celo boljše) izdelke. Ne bom pa napadal nekoga samo zato, ker bi si privoščil aparat v višjem cenovnem rangu.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Sej se ga ne napada ker bi si lahko privoščil. Napada se fanatika, ki si ga doma žlifa na Miele. Bi še razumel, da bi jih prodajal, ampak pravi da jih ne
smile-1.gif

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Žlifaj si ga kr sam...tak nor pa nisem...svašta...

Itak da jih ne prodajam...delč od tega...

Ampak samo povem svoje mnenje in izkušnje z to blagovno znamko.Kter ga ima,že ve da ni kr neki ta stroj oz ostali aparati.

Itak rajš dam za Miele 1200 eur,in imam Inox kad...kot pa za Siemens in Bosch 1300 eur...in imam plastično kad

I

Izbrisan uporabnik 474

Zakaj? Res me zanima, zakaj mora biti kad, ki ni podvržena mehaničnim vplivom in kjer plastika bolje prenaša kemične reakcije, kot inox... V čem je prednost inoxa?

elth

Pripravnik
20. avg 2007
418
24
18
Kavčke
Moj sušilna mašina deluje že krepkih 30 let, brez okvar ali ostalih stroškov.Edino kar je na čase malo tečna ko na roke obeša perilo po štrikih
evil.gif
Joke

Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
To piše tud za mojga.V tem času od kar ga imam.Dlje kot uro in pol, Ni sušil.Ne vem kaj bi 3 ure sušil...mi ni jasno...Tud same brisače,posuši v tem času,dlje nikoli...

Učinkovitost posušenega perila je A .

Je vedno popolnoma suho...nikoli mokro po sušenju...

tiste 3 ure so definirane na poln stroj bombaž direta z v omaroz določenim, dokaj visokim procentom vlage (ožeto pri 1000 obratih). ker pa večina rabi višje obrate in/ali dodatno centrifugo, pa tudi 8kg je kar zalogaj in vprašanje koliko se res napolni, so temu primerni krajši časi sušenja

Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Zakaj? Res me zanima, zakaj mora biti kad, ki ni podvržena mehaničnim vplivom in kjer plastika bolje prenaša kemične reakcije, kot inox... V čem je prednost inoxa?

vprašanje kolk je plastika okej. Zelo lep primer so košare pri pomivalcih (starejši) od gorenja no v bistvu je to midea, kjer plastika po parih letih izgleda kot bi jo z olfa nožem ali p alupilcem za krompir dol ostrgal. Plastika zna biti okej, če je res dost kakovostna, torej inertna na detergente, temperaturo in mehanske obremenitve, sicer pa zna biti pestro

glede inoxa...če pogledava pecljalnike za grozdje, so vsi inox, s tem da maš tam precej kislin. Torej tud inox je okej

kot pravm oboje je lahk gut, lahk pa tud klump prve klase. zaenkrat se kaže plastika v nižjem rajngu kot bog pomagaj, v višjem pa okej. Inox je po moje še kako klaso višje. Amapk to so moja mnenja, domenve

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik elth pravi:
Moj sušilna mašina deluje že krepkih 30 let, brez okvar ali ostalih stroškov.Edino kar je na čase malo tečna ko na roke obeša perilo po štrikih
evil.gif
Joke

Prodaš?
cheer.gif

(imel bi zraven še garancijo na nepokvarljivost)

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
Žlifaj si ga kr sam...tak nor pa nisem...svašta...

Itak da jih ne prodajam...delč od tega...

Ampak samo povem svoje mnenje in izkušnje z to blagovno znamko.Kter ga ima,že ve da ni kr neki ta stroj oz ostali aparati.

Itak rajš dam za Miele 1200 eur,in imam Inox kad...kot pa za Siemens in Bosch 1300 eur...in imam plastično kad

2/3 tvojih postov vsebuje vsaj eno besedo Miele. Nekaj je pripovedovanje izkušenj, drugo pa bluzenje in dr.kanje na določeno znamko. Še hondaši niso tolk usekani
evil.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Hm, sedajle sem šel malo študirat. Sušilni stroj imam ene 11 let, Sidex, kondenzacijski, pa dela kot urca brez ene same samcate napake.

Pralni je stari gorenje, inox kad, 1200 obratov, en kup programov, dobil sem ga nekje 10 let nazaj, sestavil mi ga je bratranec skupaj, model pa je pomoje vsaj 15 let če ne več star. Dela kot šus brez enega servisa od takrat dalje...

Gorenje/Sidex očitno ni testiran na 20 let, pa še kar dela. A miele crkne po 6ih letih? Še dobro, da po celonočnem čakanju nisem prišel na vrsto za ugodno ceno...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik elth pravi:
Ne prodam, je neprecenljiv gospodinjski pripomoček, dragulj med mašincami
grims-1.gif

Zdi se mi, da je multifunkcijska. Dej, povej ceno.
grin1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.513
7.021
113
Zdaj mile gor al pa Beko dol. Nima veze s firmo, kar bi rada vedela. In sicer, kaj je drugače če stroj suši 2 ali pa 3 ure. A zraven stojite, da so vam te minute važne?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.403
5.660
113
Ko sem 2tedna nazaj v Lj na cesti videl rdeč Meile dostavni R traffic na zlizanih letnih gumah... Mi je postalo jasno zakaj so pralni stroji in sušilci tako dragi
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ko sem 2tedna nazaj v Lj na cesti videl rdeč Meile dostavni R traffic na zlizanih letnih gumah... Mi je postalo jasno zakaj so pralni stroji in sušilci tako dragi
smile-1.gif

na spletnih straneh je viden eliten vozni park serviserjev Miele. Tisto kar si ti vidu je po mojem mnenju fejk. Zna biti da se je kdo od ljubietkljev, pripadnikov beka, gorenja, na tak način kamufliral, da bi pridobil več strank na svojo stran

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
In ti se prijavis na forum, kaj bom kaj bom, evo jst bom mielefan. Fak

Ostalimcl 99,9% uporabikom je to res wtf

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
smile-1.gif

pomjem kak serviser,vidim enega v okolici, doma pred bajto parkiran... pa nisem še ugotovil koliko ima direktne veze z mieletom

Drugače pa sem bil na Dunajo v Miele centru in pobližje pogledal stroje...hm ja, so precej bolje skupaj anreti kot ostala konfekcija, tu ni kaj. Zdaj ce zmoreš to odkartat potem okej, če ne, se pa ne smeš jokat. Šel sem še do Gaggenau,, top zadeva, cena pa še bolj top,tako da smo tisto prečrtali.. Zdaj smo nekje v krogu aparatov Neff, Siemens in Miele.

Recimo hladilniki...izdelava in police ted vodila pri višje cenovnikih...to lahko gorenje ,tudi ta dražji samo sanjajo. Ja, razlike so..Da ne govorim Gaggenau, stekleni predeli, inox , led, mehko zapiranje odpiranje, super duper izolacija, ampak od 5kilo dalj, za ta večje hladilniki.