Vegani zopet v akciji

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.482
11.471
113
spodobi se tudi tule
1733814474945.png

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: novaa in corsol

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.709
7.373
113
Tehnično gledano...

Vegan je lahko zagovornik splava, čeprav sam ne takne niti jajc.
Pa levaki nekam sumljivo ljubijo islam - konzervativno religijo, katero predstavlja čisto nasprotje njihovih ideologij.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

erikson

Guru
25. avg 2007
22.896
6.649
113
Vegani naj bi bili zaradi pitja sojinega in mandljevega mleka menda bolj depresivni.

Študija, ki je zajela podatke od več kot 350.000 ljudi v okviru raziskave UK Biobank, kaže, da so vegani, ki pijejo rastlinsko mleko, bolj nagnjeni k depresiji. Hkrati pa imajo ljudje, ki pijejo polposneto mleko, za 12 % manjše tveganje za depresijo in za 10 % manjše tveganje za anksioznost. Raziskava je pokazala, da posneto mleko nima nobenih koristi, medtem ko je uživanje drugih vrst mlek, kot so sojino in mandljevo mleko, povezano s 14 % večjim tveganjem za depresijo. Polposneto mleko vsebuje "dobre maščobe", ki so koristne za možganski dopaminski sistem, medtem ko visoka vsebnost nasičenih maščob v polnom mleku lahko zmanjša možgansko signalizacijo dopamina. Zato znanstveniki menijo, da lahko uživanje polposnetega mleka zmanjša tveganje za depresijo in anksioznost.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.138
574
113
tam ko se terc po tori rola
Ja, le zakaj? Veganstvo je pa ja edino sprejemljivo prehranjevanje... trdijo vegani. Mogoče pa lokacija res ni prava. Ve se, v katerem delu mesta je največja koncentracija veganov, pa naj tam odprejo... mogoče jim bi pa šlo. Želim jim vso srečo. Več, ko bo veganov, več bo mesa ostalo nam, ki se ga ne branimo... ;) Isto, kot toplovodarji.. naj bodo, bo več žensk za nas... :)

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.615
7.100
113
To slednje je res ker je “produkcija” zensk neodvisna od st homosexualniz moskih.

ampak pri kravah pa ni tako. Ce ne bo kmet dovolj prodal mesa ga bo sprva res vec za nas. Potem pa bo raje zacel gojit sojo :/

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.138
574
113
tam ko se terc po tori rola
To slednje je res ker je “produkcija” zensk neodvisna od st homosexualniz moskih.

ampak pri kravah pa ni tako. Ce ne bo kmet dovolj prodal mesa ga bo sprva res vec za nas. Potem pa bo raje zacel gojit sojo :/
...ali pa pašnike lepo pokosil in z nakladalko dostavljal restavracijam pod znamko ''S travnika na krožnik''.. ;) Lej, mi se hecamo, stvar je pa delikatna.... V onem koncu belega mesta že brusijo nože za žile, ker so jim zaprli vegansko restavracijo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen