In kaj hočeš reči? Veš kolk pragozda gre zaradi tvoje soje?
Soja iz pragozda gre izključno za krmo živali in biogorivIn kaj hočeš reči? Veš kolk pragozda gre zaradi tvoje soje?
Včasih so na smrt obsojenega privezali na kolo, mu polomili vse ude, potem so mu spustili čreva, na koncu pa še živega razčetverili. Ali bi bilo v redu, če bi to počeli še danes? Človek je le napredoval v humanizmu, ki naj bi ga kazal tudi pri usmrtitvah živali, čeprav so očitno nekateri še vedno v srednjem veku.Ti vegani (ne vegani kot vegani, ti aktivisti) so prav prismuknjeni. Kaj hudiča imajo za vdirati noter, snemati,... če bi država delovala, kot mora, bi bili isti trenutek po objavi posnetka, predmet pregona zaradi vdora na privatno zemljišče in zaradi nepooblaščenega snemanja in izdaje poslovnih skrivnosti. Tisti trenutek. Spomnimo se pred leti, njihovega nočnega vdora na ono kmetijo v Ljubljani...ko so se usidrali zraven krav in niso hoteli ven. Da sem jaz tisti kmet... ''danes je dan za osemenjevanje krav''... enega bika noter, pa naj naredijo, kar hočejo... hitro bi jo podurhnili. Ali pa malo bolj hard sistem...
No, pa da se vrnemo k tej klavniški štoriji.... So ži bili kdaj prisotni pri kakšnem zakolu na kmetiji, na star način...? Zdaj imajo po večini vsi kmetje one pištole na špic... včasih so pa lepo na oster nož...če jim pujs ni ušel in so ga lovili po vasi... Prav zblojeni so, ti nevladni cuzači proračuna....
Ravno zaradi tega civilizacijskega napredka in tudi določenih pravic živali ne odobravam obrednega klanja, žrtvovanja in podobnega sranja, kot so rezanja vratov brez omamljanja, samo da ustreza klinčevemu certifikatu halal.Včasih so na smrt obsojenega privezali na kolo, mu polomili vse ude, potem so mu spustili čreva, na koncu pa še živega razčetverili. Ali bi bilo v redu, če bi to počeli še danes? Človek je le napredoval v humanizmu, ki naj bi ga kazal tudi pri usmrtitvah živali, čeprav so očitno nekateri še vedno v srednjem veku.
Ti si pa tipičen primerek, ki bi kaznoval tistega, ki je razkril svinjarijo in ne tistega, ki je to počel.
Pizdarija, mi pa imamo za živino krmilo, ki ima repične in sončnične tropine, nima pa soje. Torej sem zdaj skoraj kot vegan... Ne vem sicer kako točno pri ladjah soje vedo katera gre za živali in katera za Tofu.Soja iz pragozda gre izključno za krmo živali in biogoriv
Sem že zgoraj napisal. Nič kej posebni dogodki. Res pa je na prvi uč grdo (sploh će se.mal montiras posnetke pa ponavlas...). Pištola pnevmatska za omamljanje jim neki nagaja, zgleda da ne uspe prebit dovolj v prvem susu da mora popravit ali pa so porezal ven samo neuspele poizkuse. Sem pričakoval res kej bl groznega npr da jih brez omamljenja koljejo, se prej izzivljajo (gonijo jih kolikor toliko normalno. Ampak sej upam da vsi razumete da bik od 1tone glih zmeri na lepo besedo pa prigovarjanje ne bo premaknil svoje riti).Včasih so na smrt obsojenega privezali na kolo, mu polomili vse ude, potem so mu spustili čreva, na koncu pa še živega razčetverili. Ali bi bilo v redu, če bi to počeli še danes? Človek je le napredoval v humanizmu, ki naj bi ga kazal tudi pri usmrtitvah živali, čeprav so očitno nekateri še vedno v srednjem veku.
Ti si pa tipičen primerek, ki bi kaznoval tistega, ki je razkril svinjarijo in ne tistega, ki je to počel.
Predvsem pa si še nekaj pozabil. Vsem tem se ne smilijo otroci katere umorijo oziroma splavijo.Hudi bedaki in dvoličneži so tisti, ki se jim smilijo živali, ne pa ljudje, ki morajo to delati. Po službeni dolžnosti sem videl kar nekaj klavnic pri nas, delo vsekakor ni lahko, plačilo pa nič posebnega.
Sicer pa vegani so slepo črevo človeštva, enako kot istospolno usmerjeni. Možgani so se ljudem razvili zaradi živalske prehrane. Mene sicer ne motijo, dokler niso nasilni. Ampak zadnje čase so kar nasilni, izvajajo prepovedane stvari, objavljen posnetek je dokaz in bi bilo prav, da se to populacijo po svetu malo resneje nadzira. Ne ogroža nas samo muslimanski terorizem. Ne vem kako informacijski pooblaščenec ne razišče snemanja ljudi na njihovem delovnem mestu, če se tako rad v vsak drek vtakne? A je zadaj nek denar?
Nič posebnega, da je žival živa obešena za nogo na ketni in podobni primeri ?Nč kej posebnega. Edin pištola za omamljanje jim mogoče slabo dela da rabi več udarcev. Tukaj vse skupaj pa res nič groznega. Je vcasih na kmetijah ob kolinah bilo veliko bolj grozno...
Saj če vidiš kaj halalovci delajo z ljudmi....Ravno zaradi tega civilizacijskega napredka in tudi določenih pravic živali ne odobravam obrednega klanja, žrtvovanja in podobnega sranja, kot so rezanja vratov brez omamljanja, samo da ustreza klinčevemu certifikatu halal.
Naj bi bili untertierSaj če vidiš kaj halalovci delajo z ljudmi....
Kje so potem šele živali pri njih