Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
A da bi kera kdaj kakšnega dečka za rokav pocukala, to pa ne???
s tem bi samo še bolj potuho dajale že tako razmaženim maminim sinkom, ki jih je vse preveč že...
Nazadnje urejeno:
Citat:
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
s tem bi samo še bolj potuho dajale že tako razmaženim maminim sinkom, ki jih je vse preveč že...
Potemtakem ti pa želim vso srečoCitat:
Uporabnik Michkena pravi:s tem bi samo še bolj potuho dajale že tako razmaženim maminim sinkom, ki jih je vse preveč že...
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
samo še enkrat ponavljam, tipi ste postali izbirčni, sami ne veste kwa bi, gledate na svoj imiđ pa to vam je najbolj pomemben kako bejbika zgleda
No, čisto na kratko bom rekel takole: po svojih izkušnjah lahko povem, da sta pecanje lokalk in časovna odsotnost od doma premosorazmerni.Citat:
ja ja imam pred nosom vas zajce, še en dokaz v podkrepitev teh mojih trditev...včeraj sredi ljubljane me pecajo bosanc, dva američana pa en šved...
majč
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
ena od opcij...lahko te je opazoval kje za vogalom ...in ko te je videl se je obrnil in šel.
(ni imel tako veliko prašnikov, da bi se dobila, ne glede na videz, ter skupaj spila pijačko).
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
še en nepismen...
obrazložitev?
kaj je narobe z zajci, vsi pač nismo za resno vezo s taprvo ki mim pade.Citat:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
bzz bzz kakršne tipe iščeš, take dobiš. dokaz za to imaš pa pred nosom, samo spregledat morš
ja ja imam pred nosom vas zajce, še en dokaz v podkrepitev teh mojih trditev...včeraj sredi ljubljane me pecajo bosanc, dva američana pa en šved...
S L O V E N C I = Z A J C I
majč
Ti pa moraš biti pičkica, da te kar tako folk peca...Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:včeraj sredi ljubljane me pecajo bosanc, dva američana pa en šved...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ali čakaš morda na Nemca z dovolj debelo denarnico?