Vaše mnenje, moški..

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

3. Prišel je, te videl...mu nisi bila všel, pa jo je ucvrl...

Citat:
Uporabnik Batate pravi:
Ka pa če je na skrivaj prišo tam ko sta se zmenila pa je vido, da se mu nea dopadeš, pa je rajši šel kar nazaj domov?

še enkrat na to temo - NISVA se zmenila v nobenem lokalu, nikjer se nisva zmenila, samo, da pokliče ko pride v moje mesto, pa se pol zmeniva kje in kako..

mah, najbolj se nagibam k teoriji o strahopetnosti.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Batate pravi:
Pa sta se te že kaj čula po MSN ker lahka da je pa kaj banalnega prišlo vmes, mogoče snema Kmetijo pa mu vun nea dovolijo pri POP TV?
smile-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

nisva se več slišala... kje je smisel? block seveda...
smirk-1.gif

ja, najbrž bo res, Kmetija..
smirk-1.gif

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
ja in pač se nista dobila. itak ti ni bil nič, prek interneta sta govorila, predstavljala si si ga kakor si hotela ker realnosti itak nisi poznala si si ustvarila iluzijo o idealnem fantu. pojdi raje malo ven in zunaj spoznaj kakšnega fanta, ali pa na alterju kakšnega zapni, so sami fejst
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:

Si pa še prefrišna, da bi to vedela. No, morda bi tudi tukaj kakšen stisnil rep med noge...
evil.gif

se bi jih najdl ene par, k so kao full "zainteresirani" k pa pride za dokončno rečt, pa res stisnejo rep med noge
grims-1.gif

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Edino lovelove je pogumen
evil.gif

Dost spamanja, punca ima problem, ker fanta ni bilo na zmenek. V enem stavku: moški so prasci
hysterical-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
okej, vidim, da večino zadeva zabava..
smirk-1.gif

mene sicer ne spravlja v depresijo, sem pa razočarana.. nad moškimi... kljub temu, da niste vsi za v en koš...

glede starosti - ker vas je večina presedlala iz mobisuxa, kjer je nedavno nekdo delal anketo o starosti, lahko sklepam, da je povprečen forumovec tu in tam cca 25 let.. mam prav?
no, to je pod mojim nivojem starosti kar se tiče partnerja...
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

Nekateri tudi nismo
wink-1.gif

Jah nč, sliko gor nalepi da bomo lažje ocenjevali
grin1.gif

Če nisi, bi lahko vedel, da taktika s sliko v prvem šusu ni najbolj primerna.
grin1.gif

Čeprav tudi kakšna uporabnica zna poslati v prvem PM-ju"pokaži svojo fotko".
evil.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:

mene sicer ne spravlja v depresijo, sem pa razočarana.. nad moškimi... kljub temu, da niste vsi za v en koš...

ah daj nehaj no, pa ja ne boš "jokala" zarad enga tipa
rolleyes-1.gif

Citat:
Uporabnik Michkena pravi: glede starosti - ker vas je večina presedlala iz mobisuxa, kjer je nedavno nekdo delal anketo o starosti, lahko sklepam, da je povprečen forumovec tu in tam cca 25 let.. mam prav?

povprečje... koliko jih je po resnici odgovorilo...če si anketo dobro gledala, bi lahko tudi opazila, da jih je kar nekaj v populaciji 25 do 30 let, pa tudi od 30 do 35