Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
To ponavad ženske hitrej prerastjo, kaj druzga pa ne glih
wink-1.gif

lp

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ni mi žal za nič v preteklosti. Bolje mi z prejšnjim ne bi moglo bit, ker je bil preveč nerazgledan, da bi lahko funkcioniralo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Men je pred kakšno uro postalo žal za nekoga, da sem ga skenslala iz lajfa. Tko da ja, evo -žal mi je. Ampak se ne da popraviti več tega.

emotjaša.press
frown-1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Kva a je zadel na lotu? Pozru kepo stereoidov?
smile-1.gif
Sala

Hja, skenslu sm sam eno, pa se to sm meu razlog. Zdj se dobimo tko redno na kavicah in mi ni nc bad.
Mi je pa bad ko se spomnem kake stvari sem ucas reku/naredu ko sm dubu kosarco, sam ko pogledas celotno sliko, se nekako vse uravnovesi tko da nimam slabe vesti
smile-1.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Sem ravno 2 tedna nazaj doživel,da sem bil puščen. Kot strela z jasnega dejansko. Za novo leto sva se še pogovarjala,da greva skupi živet poleti, pol pa naenkrat šok terapija... Ampak tko bom reku... Life goes on in ne bom obžaloval teh treh let, ker so bla res lepa leta. Vendar pa me očitno čaka še nekaj lepšega in čakam,da me useka nova ljubezen
zmaga.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Glede na to, da se velik družiš z Dizzy-jem bi pričakoval kako jokajočo temo tule gor.
grin1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Da bi jokal za svojo punco, ker si mislil, da je toja edina, prava in tako dalje.

Malce se je pošalil na Dizzyreed-ov račun, ker je imel svoje trenutke.
smile-1.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
in Struno sem s krize ravno jaz (ob pomoči še ene kolegice) ven izvlekel...

To je res ja... True friend... Dizzy in še ena prjatlca sta mi res stala ob strani... 3 leta veze in zaroka, pol pa konc... Je blo na začetku kar težko dojet kako in kaj. Pol pa vidiš,da life goes on in to je to

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
@Struna:
priden.gif

sej pravim - življenje je tako, da se lahko iz njega iz vsakega napačnega trenutka nekaj pozitivnega naučiš. iz vsega se da potegniti nekaj dobrega. zakaj me je pustila? ej, ugotovi sam pri sebi, in ne naredi enake napake naslednjič.

življenje je pač tako, da se celo življenje samo učiš...

in ko misliš, da žensko res poznaš, se vprašaj - jo res? ker jo ne...
wink-1.gif

@Tjasa: don't go there...

mam veliko mailov na zalogi, kjer je govora o enostavnosti razumevanja moških in o kompleksnosti ženske...

čist tko - prineseš prstan, si v peezdi, ker je premalo vreden, če pa brez njega prideš, si pa spet v peezdi... just for a start...

ampak - zdej sm že mal offtopic...

morm rečt, da je blo od začetka full bad, ko me je bivša pustila, ampak - potem sem se iz tega marsikaj naučil... res da sem naredil vmes še par napak, ampak - zdaj sem na pravi poti... ni mi žal.

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:in ko misliš, da žensko res poznaš, se vprašaj - jo res? ker jo ne...
wink-1.gif

Moja mati pravijo: "poročena sem z njim več kot 25 let, bi pričakovala, da ga že poznam, ampak me vedno znova preseneti"
grin1.gif

Nikol rečt, da nekoga poznaš.....ker ga ne. Pa sta lahko kot rit in srajca, poročena, prjatla že od vrtca...človeka nikoli ne poznaš toliko, da bi lahko to rekel.