Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Meni je pa kokic zmankalo.
jezen.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
zato ker kokice uporabljajo bolj prefinjen način zajebavanja, ne preidejo prav hitro na klasično žaljenje..tako da je kar zanimivo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Tak prefinjen način zajebavanja mene še bolj živcira od direktnega, tako da dobro, da sta končali. Za kaj se je sploh šlo, za moško meso?
rolleyes-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
v bistvu kera je bolj sexi in zakaj ne, posredi je bil pa tudi almighty ynos
grin1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
No evo, sedaj je že pišče prišlo na plano.

Cela družina.
grin1.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
ne-ne-1.gif

Čeprav imam z njim otroke, ne želim nobenih kontaktov z njim , niti mi za sekundo ni žal, da sem se ločila.
Edino kar obžalujem , so izgubljena leta , ki sem jih preživela z njim.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Grisbi ti nisi gladka... Mislm, da se greš javno prepucavat (hmmm deja-vu, samo da je bil tam osebek moškega spola) na račun mitzy.... fak
stupid-1.gif

Pa dejta se na privat zmenit ne pa neko javno drkanje... Sej po svoje je zabavno tole brat, samo situacija se takoj obrne ko mitzy osebno spoznaš kakšna je in ugotoviš da ima zgleda nekdo drug probleme sam s sabo...in da to ni mitzy
17758-icon_confused.gif

Kako že pravijo...če bi ženske zaprli v neko sobo bi se kmalu pobile med sabo. Če zapreš moške v neko sobo, se ga bodo kmalu napili in zažurali skupaj...

Jst predlagam to da Alter.si naredi en chick mud fight v ringu, gledalcev bo zagarantirano veliko, Alter.si pobira vstopnino in hkrati priredi stavnico.

V drugem krogu bi se pa lahko steple katere druge članice.... zadnje čase čutim napetost med Skorpy in Bitch_inside.

In mislim da bi uspeli najti še tretji kokošji par.....
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Spirit, mislim, da si vsaj rahlo pristranski, pa sem sam popolnoma nevtralen (...).

Predvidevam, da poznaš tudi Grisbi? (...)

Kdo ima kakšne probleme, če že, ve le ta oseba sama. Takile "sporčki" so relativno normalni in zdravi do neke mere, glede na to, kar sem sam doživel in videl (kje drugje), še zelo, zelo nedolžni, zeleni ... Kar svoje pove tudi o vpletenih (glede na resnost izrečenega/napisanega). To se ponavadi začuti, predvsem ljudje z višjo empatijo s tem nimajo problemov.

Lahko mi pa zelo verjameš tudi naslednje. Za to, da trdiš, da nekoga poznaš, pa četudi osebno (...), well, that doesn't give you any licence. Zanesljivost pri ljudeh se na splošno ocenjuje po desetletjih (...).

Samo nekaj misli z moje strani zunanjega opazovalca.
roza.gif

P.S.: Meni sicer, odkrito rečeno, take stvari ni zabavno brati. Je pa kaj drugega. Recimo poučno. Včasih.

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ne, ne pozna me,....pa tudi če bi me, dvomim, da bi bil tako fer, da bi mi dal nasprotnico iste kategorije za fight,....

EDIT: s teme sem se včeraj umaknila in je poniknila,...samo če jo želiš spet oživiti,..izvoli,....očitno vama paše

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Glede na strupenost in predrznost tvojega jezika bi ti zelo težko našel isto kategornico. Ubogi ubogi ynos...
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Nisem vedla, da so kvalifikacije glede na strupenost jezika,...človek se pa res vse življenje uči
aplauz.gif

Kakorkoli,....napišita še karhočeta,..oz. ti napiši kar Mitzy želi,...v tej temi se ne oglašam več...sem predobre volje
grin1.gif
(vem, da sem to že napisala,...samo jaz nimam svojega odvetnika, ki bi pisal namesto mene,..)