VALENTINOVO ?!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Ja seveda
smile-1.gif

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Moja mama ima tudi dan pre valentinovim rojstni dan, tako da moram rože po višjih cenah kupovat.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ej, matr si fin "neslovencev"
evil.gif

Ma čefurji ne gledajo kater je praznik sam da je razlog da se noge dajo pod mizo pa tud če razloga ni se zmislijo kaj da se
nahrung002.gif

LP.S

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
NIČ! Tako kot vsa leta do sedaj. Pravtako ne pričakujem in vem da bom dobil NIČ, tako kot vsa leta do sedaj. Zato ker oba sovraživa skomercializirane iz tujine navlečene praznike. Pa še osladno je čis preveč. Bruh

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Jst mojo ljubo na valentinovo zmerom peljem na večerjo-otroke dava v varstvo in si vsaj enkrat na leto posvetima drug drugemu ----------tako lepo zasanjano. tako kot sve se spoznala....
467716-post_slo.gif

važna je pozornost, pa četudi si ljubezen izkazuješ vsak dan. Saj valentinovo ne pomeni, da moraš kupit vrtnico za 10 eur, pa plišast srček, pa it v kino gledat romantično komedijo, kot 1000 drugih parčkov...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
NIČ! Tako kot vsa leta do sedaj. Pravtako ne pričakujem in vem da bom dobil NIČ, tako kot vsa leta do sedaj. Zato ker oba sovraživa skomercializirane iz tujine navlečene praznike. Pa še osladno je čis preveč. Bruh

467716-post_slo.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik decva pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Jst mojo ljubo na valentinovo zmerom peljem na večerjo-otroke dava v varstvo in si vsaj enkrat na leto posvetima drug drugemu ----------tako lepo zasanjano. tako kot sve se spoznala....
467716-post_slo.gif

važna je pozornost, pa četudi si ljubezen izkazuješ vsak dan. Saj valentinovo ne pomeni, da moraš kupit vrtnico za 10 eur, pa plišast srček, pa it v kino gledat romantično komedijo, kot 1000 drugih parčkov...

i agree
cool-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Vsi imate problem kaj kupiti... Jaz imam en drug problem. Namreč vsak da končam z službo, tam okoli 15:30, a ni vrag da v ponedeljek 14.2. imamo testiranje enega projekta, in to ob 18:00 uri pa do predvidoma 22:00. Zdaj pa pade vprašanje, kako naj v.d. ženo peljem na večerjo, oziroma drugo vprašanje, kako ji naj dopovem da na večerjo ne peljem druge....

Hudič bo pr bajti, jaz vam povem...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Poznamo take 'projekte'.
evil.gif
Kaj pa pozno kosilo v ponedeljek ob 16h, a mora bit večerja?

I

Izbrisan uporabnik #488

"Strokovno" mnenje na katerega se lahko sklicujete...

Citat:

"Valentinovo je navadna osladna komercialna otročarija, ki za nameček izhaja iz Rimskokatoliške cerkve. Vsa ta poplava rdeče barve v obliki srčkov, vrtnic in plišastih igrač se mi zdi poneumljanje medsebojnih čustev, ki naj bi bila spoštovana in obdarovana skozi celo leto, ne le na ta dan. Pari morajo drug drugega obdarovati, da so v toku s trendom, in medsebojno tekmovati, kdo je kupil ali dobil večje in boljše darilo. Če že, imam raje pust in noč čarovnic, ker sta namenjena pootročenju, smehu in norčevanju. Seveda se sama ne branim daril in se vedno odzovem na rdeče vabilo, vendar tega 'praznika' ne maram," je bila kritična Suzana Jakšič.–

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
"Strokovno" mnenje na katerega se lahko sklicujete...

Citat:

"Valentinovo je navadna osladna komercialna otročarija, ki za nameček izhaja iz Rimskokatoliške cerkve. Vsa ta poplava rdeče barve v obliki srčkov, vrtnic in plišastih igrač se mi zdi poneumljanje medsebojnih čustev, ki naj bi bila spoštovana in obdarovana skozi celo leto, ne le na ta dan. Pari morajo drug drugega obdarovati, da so v toku s trendom, in medsebojno tekmovati, kdo je kupil ali dobil večje in boljše darilo. Če že, imam raje pust in noč čarovnic, ker sta namenjena pootročenju, smehu in norčevanju. Seveda se sama ne branim daril in se vedno odzovem na rdeče vabilo, vendar tega 'praznika' ne maram," je bila kritična Suzana Jakšič.–
467716-post_slo.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.