Citat:
Uporabnik sass pravi:
smreka je bila vkopana do neprilagojene globine.
Meni je pa logično.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Aja ne more? Lahko pa reče v primeru prometne nesreče, da gre za neprilagojeno hitrost, čeprav bi analiza strokovnjaka pokazala, da je vzrok nesreče nekje povsem drugje a ne.
No ja, zdaj ko pomislim res v nobenem od teh dveh primerov ne uporabljajo logike.....
Citat:
Uporabnik sass pravi:
smreka je bila vkopana do neprilagojene globine.
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Meni je pa logično.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Aja ne more? Lahko pa reče v primeru prometne nesreče, da gre za neprilagojeno hitrost, čeprav bi analiza strokovnjaka pokazala, da je vzrok nesreče nekje povsem drugje a ne.
No ja, zdaj ko pomislim res v nobenem od teh dveh primerov ne uporabljajo logike.....
Za neprilagojene hitrosti in druge cestne prekrške bodo občani plačali in obogatil proračun, domače komunale in odgovorne osebe (direktorja) se pa ne spodobi kaznovati, Saj je ja ugleden član družbe z dobrimi vezami, sicer nebi prilezel na ta položaj.
Če napišejo, da je vzrok padca smreke neznan, se krivda ne bo ugotavljala.
Ne vem ce je ravno zaba resitev. Pri mlajih nismo Imeli žab, smo pa vedno poiskali kaksne skale, betonske kvadre, ali vsaj plohe metrska polena.... , da smo smreko pošteno "zakajlali". V 15 letih kar sem bil zraven ni padel noben.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pač na hitro so skopal pa postavl... da nebi "izgubil" na višini...
dobre 2 metra bi morala biti globoka luknja pa potem dobro zaštamfana z žabo... pa še to je lahko problem če je mehak teren...
pepe: pri daljnovodih je mal drugačna obremenitev kot pri eni novoletni smreki...
Sem mislil, da gre znesek vsaj v nekaj 10.000 €. Če si članek, ki si ga pripel, slučajno bral, je škoda za neko občino mizerna. Par m2 metrov asfalta ene vaške ceste ali kosilca ob enem novoletnem sprejemu.
Glede na poročilo, je itak jasno, da je rdeča nit preiskave bil, če so vozila pravilno parkirana ...Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Ehm..iz policijskega zapisnika...smreka je padla z neprilagojeno hitrostjo, zato je poškodovala pravilno parkirane avtomobile
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vozila so vozila z neprilagojeno hitrostjo, zato jih je smreka dohitela.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Postavljal je najcenejši na javnem razpisu.