Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
jaz bi se rade volje samozasčitil, ampak mi slo zakonodaja tega ne omogoča
Še malo manjka pa se bo narodu j3balo za zakonodajo. Čisto malo.
Citat:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Še malo manjka pa se bo narodu j3balo za zakonodajo. Čisto malo.
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Izvažamo demokracijo in uvažamo terorizem... Mislim, da je to kar poštena mednarodna trgovina...
Ves dobiček te trgovine bi moral iti v ZDA, ker so oni največji izvoznik. Ampak ne nekam na ulico, kar v belo hišo, senat , pentagon...Citat:
Izvažamo demokracijo in uvažamo terorizem... Mislim, da je to kar poštena mednarodna trgovina...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Cez desetletja bomo mogoce spoznali da je bil Brejvik "nedolzen" in je hotel samo resiti svedsko in Evropo. Pa je nekoliko prevec zares vzel to resitev. Ali pa se premalo zares. Sedaj tujci se bolj za res jemljejo to delo.
Nč vekat... A smo bratje po orožju al nismo..Citat:
Ves dobiček te trgovine bi moral iti v ZDA, ker so oni največji izvoznik. Ampak ne nekam na ulico, kar v belo hišo, senat , pentagon...Citat:
Kretenizmi enih ne zmanjšujejo kretenizmov drugih.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Cez desetletja bomo mogoce spoznali da je bil Brejvik "nedolzen" in je hotel samo resiti svedsko in Evropo.
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Jp...nad njih pa se pošilja napol izurjene in napol bose lokalne kanonfutre s pomočjo 3 ruskih helikopterjev. Če bi se hotelo, bi se to greznico spucalo v dveh mesecih. Ampak res ne razumem dveh stvari na tem svetu; kako in do kod se bo zaradi političnih igric toleriralo drekaste blazneže in kaj ti more dogajati v glavi da greš narediti tako strahoto! Če si človek ne moreš vozit po ljudeh in jim trgat ude in glave...
Če takemu rečeš žival žališ vse kar se pomika po tem svetu
Prišel bo čas, ko bo musliman (v EU) moral skrivati, da je musliman...
In prišel bo čas, ko bodo sumljivi tudi tisti, ki bodo nosili "isil" brade, pa čeprav bodo avtohtoni Janezi ali Hansi...
Mislim, da ta čas že prihaja.
Citat:
nisem siguren, da imaš prav. podobno imajo recimo v kanadi. pa ga za samoobrambo ne smeš uporabljati. pri nas morasš še razbojniku, ki te ropa pomagati, drugače te lahko toži...
bo treba v avstriji urediti stalo prebivališče, tam imajo to veliko bolj liberalno urejeno
Neumnost... Dokler jih naša prijateljica frau Merkel kliče in ščiti, se nimajo kaj bat.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Citat:
Jp...nad njih pa se pošilja napol izurjene in napol bose lokalne kanonfutre s pomočjo 3 ruskih helikopterjev. Če bi se hotelo, bi se to greznico spucalo v dveh mesecih. Ampak res ne razumem dveh stvari na tem svetu; kako in do kod se bo zaradi političnih igric toleriralo drekaste blazneže in kaj ti more dogajati v glavi da greš narediti tako strahoto! Če si človek ne moreš vozit po ljudeh in jim trgat ude in glave...
In prišel bo čas, ko bodo sumljivi tudi tisti, ki bodo nosili "isil" brade, pa čeprav bodo avtohtoni Janezi ali Hansi...
Se strinjam. To sem napisal že pred nekaj meseci. Še tisti zapečeni, ki so se rodili v EU, bodo jjebali ježa.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Citat:
Se strinjam. To sem napisal že pred nekaj meseci. Še tisti zapečeni, ki so se rodili v EU, bodo jjebali ježa.
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Kar se pa tiče uporabe orožja, ja, če bi ga nosil, bi ga sigurno uporabil, ker verjetno ga ne bi imel kar za okras?? Seveda pišem o legalem orožju, katerega bi pa rada EU odvzela normalnim državljanom EU, ki ga legalno uporabljajo za šport in lov. Ampak , verjemi mi, da se bo še vse spremenilo, upam na razum voditeljev, če so pa vsi za multikulti, se nam pa slabo piše.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dovoljenje za posest je tudi za samoobrambo...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Kar se pa tiče uporabe orožja, ja, če bi ga nosil, bi ga sigurno uporabil, ker verjetno ga ne bi imel kar za okras?? Seveda pišem o legalem orožju, katerega bi pa rada EU odvzela normalnim državljanom EU, ki ga legalno uporabljajo za šport in lov. Ampak , verjemi mi, da se bo še vse spremenilo, upam na razum voditeljev, če so pa vsi za multikulti, se nam pa slabo piše.
In na čigav rovaš bi šli otroci, ki bi jih pobile tvoje odbite krogle?
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dovoljenje za posest je tudi za samoobrambo...
Kaj ti nuca, če ne smeš imeti za pasom. Ko bi ga rabil, je že prepozno in si že ementaler.