Ja tale krščanski/islamski/whatevermater BOG je res super entiteta. Dejmo še vsi malo molit k njemu
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
...
Ti se kar brani. Upam, da ne boš na svojem otroku čika ugašal in bo vse okej.
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
seveda, policaji na barikadi ga niso ustavili, pa ga bo pri 60 na uro en pajac, ki mogoče strelja 1x na leto na strelišču. Veliko večja verjetnost, da bi še kak več umrl zaradi zgrešenih strelov.
Kje so pa bile te barikade??? Že na koncu morije. Je pa jasno, če nimaš nič pri roki, samo begaj.
Citat:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
seveda, policaji na barikadi ga niso ustavili, pa ga bo pri 60 na uro en pajac, ki mogoče strelja 1x na leto na strelišču. Veliko večja verjetnost, da bi še kak več umrl zaradi zgrešenih strelov.
Kje so pa bile te barikade??? Že na koncu morije. Je pa jasno, če nimaš nič pri roki, samo begaj.
Bi rekel, da tudi na začetku, lahko pa da se motim.
Torej ti bi izvlekel pištolo in streljal v 20 tonski tovornjak, ki drvi proti tebi? V filmu mogoče, v resnici bi pa, če bi sploh zaznal kaj se dogaja, bežal tako kot cela množica.
Pa zgleda je bilo mišljeno, da bi na tovornjaku bil še kdo, ki bi streljal/metal grante.
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Si ne predstavljam, da bi jaz imel pravo rešitev. Če pa če, bi jaz storil takole. Dajmo jim dvigniti standard. Da si bodo gradili drage hiše, telefone, televizije, avte, ... , ki si jih ne morejo privoščiti. Navadimo jih, da bodo vsaj 1x ali 2x na leto šli na dopust, ... ki si ga ne morejo privoščiti. Pa bodo prisiljeni jemati kredite, da si bodo vse to plačali. Ker ne bo nihče lačen, preganjan, ali gledal sosedov, sorodnikov, ki se jim to dogaja, se bo raje obremenjeval s tem, kako si bo nabavil novega iPhone-a. Da bo lahko lovil Pokemone, namesto, da bi načrtoval maščevanje za ubitega očeta, mater, sestro, ...
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Snecer, tukaj se strinjam s tabo. Naredili niso nič ker gre za posrane levičarje, mirovnike itd...
Sem rekel že enkrat in bom še: če bi bil jaz francoski predsednik bi vrgel atomsko bombo na Rakko, potem pa poslal kopensko vojsko čez ozemlje ISIS. Saj vem da s tem še ne rešiš zadeve, samo se mi zdi pa nesprejemljivo da imajo tako ozemlje, uradno glavno mesto in podobno. Naj se skrijejo v luknje, kamor pašejo.
Premalo kontrole in nadzora.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zakaj tole? Zakaj?
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Dajmo jim dvigniti standard. Da si bodo gradili drage hiše, telefone, televizije, avte, ... , ki si jih ne morejo privoščiti. Navadimo jih, da bodo vsaj 1x ali 2x na leto šli na dopust, ... ki si ga ne morejo privoščiti. Pa bodo prisiljeni jemati kredite, da si bodo vse to plačali. Ker ne bo nihče lačen, preganjan, ali gledal sosedov, sorodnikov, ki se jim to dogaja, se bo raje obremenjeval s tem, kako si bo nabavil novega iPhone-a.
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Francoski premier Valls je dejal, da se bomo pač morali naučiti živeti z terorizmom, ja , dokler ne bo padla kakšna glava njegovega sorodnika. A to pomeni, da se moramo državljani samozaščititi ?
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Si ne predstavljam, da bi jaz imel pravo rešitev. Če pa če, bi jaz storil takole. Dajmo jim dvigniti standard. Da si bodo gradili drage hiše, telefone, televizije, avte, ... , ki si jih ne morejo privoščiti. Navadimo jih, da bodo vsaj 1x ali 2x na leto šli na dopust, ... ki si ga ne morejo privoščiti. Pa bodo prisiljeni jemati kredite, da si bodo vse to plačali. Ker ne bo nihče lačen, preganjan, ali gledal sosedov, sorodnikov, ki se jim to dogaja, se bo raje obremenjeval s tem, kako si bo nabavil novega iPhone-a. Da bo lahko lovil Pokemone, namesto, da bi načrtoval maščevanje za ubitega očeta, mater, sestro, ...
tocno to tudi sam govorim, ko pade debata na to temo. nas vec tako razmislja...
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Francoski premier Valls je dejal, da se bomo pač morali naučiti živeti z terorizmom, ja , dokler ne bo padla kakšna glava njegovega sorodnika. A to pomeni, da se moramo državljani samozaščititi ?
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Jp...nad njih pa se pošilja napol izurjene in napol bose lokalne kanonfutre s pomočjo 3 ruskih helikopterjev. Če bi se hotelo, bi se to greznico spucalo v dveh mesecih. Ampak res ne razumem dveh stvari na tem svetu; kako in do kod se bo zaradi političnih igric toleriralo drekaste blazneže in kaj ti more dogajati v glavi da greš narediti tako strahoto! Če si človek ne moreš vozit po ljudeh in jim trgat ude in glave...
Če takemu rečeš žival žališ vse kar se pomika po tem svetu