V Nemčiji brez zakramentov

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.069
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Ti si trot
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.069
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Forum je trenutno onemogočen, ker nima administratorja. Če je kdo pripravljen moderirati forum, naj piše na szi@rkc.si
Bog noče priskočiti na pomoč
confused-1.gif

Sam res. Številka 8, toliko se opirate na njega. Pa naj vam že 1x pomaga pri božji madoni. Jaz bi že zdavnaj obupal nad tako neresnostjo, če ne more poskrbet še za cerkve ne, da rabijo imet strelovode.
bonk.gif

Ali nebi raje snemal, pusti pri miru, kar se te ne tiče!
grims-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
to je res, ampak ne izboljša tvoje argumentacije
to je približno tako kot če voznika vprašaš zakaj je prevozil rdečo, odgovori pa zato, ker jo je tudi sosed
bonk.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.297
26
48
Murska republika
Starejši ljudje verniki vejo povedati kako so se cerkveni davki pobirali pred 1 vojno in še po njej pobirali pri nas, ja če ni imel denarja so mu zarubili !! in na cerkveno last prepisali tisto kar si imel, gozd , njivo ali vinograd, in sedaj se vprašajte ;zakaj ima cerkev toliko bogastva v gozdovih zemlji itd, ALI jim je to podaril bog, ? ne odvzeli so za cerkveno blaginjo, niso gledali na ljudi vernike in to me zelo moti.Sem veren vendar nekatere stvari ki se dogajajo zadnje čase me zelo motijo in dvomim v poštenost cerkve kot institucije.
Cerkev je dovolj bogata tudi brez davkov.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.297
26
48
Murska republika
Seveda so verniki bogastvo cerkve kakršne koli vere, še dandanes občodujem dejanja matere Terezije ki je svoje življenje kot redovnica podarila sirotim po svetu, tu se vidi bogastvo vere ne v blišču in bogatstvu za cerkvenimi zidovi.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Seveda so verniki bogastvo cerkve kakršne koli vere, še dandanes občodujem dejanja matere Terezije ki je svoje življenje kot redovnica podarila sirotim po svetu, tu se vidi bogastvo vere ne v blišču in bogatstvu za cerkvenimi zidovi.
Heh... Je podarila ja. En kup trplenja, ker je v svojem bolanem umu verjela, da trplenje odrešuje. Njene hiralnice bi bile nacijem zelo všeč