Evo, včeraj sem se spotoma po dolgem času ustavil v Kranju. In ugotovil, da ste imeli lokalci očitno prav. Parkiram v sicer precej praznem mestu tam okrog enih na staneta žagarja, z namenom, da grem en krog po centru mesta. Za mano parkira en črn bmw, do voznika pristopi en tip, ki je čakal na pločniku in se začneta med seboj pogovarjati po albansko. Okej, gremo naprej, naredim krog okrog nebotičnika pa tiste pošte pri joškah, nikjer žive duše...grem proti staremu delu mesta, nasproti pridejo trije mulci ist govorne skupine kot tista dva od prej...okej, grem mimo knjižnice, pri vhodu spet neka istogovoreča mularija, nadaljujem pot...prehitim neko angleško govorečo družino in pridem tam nekje do tistega vodnjaka ali kaj že pač je...nekje tedaj se odločim da grem nazaj proti staneta žagarja, nekaj folka sicer poseda po lokalih, ampak okej, gremo nazaj...
No, veliki finale je očitno šele sledil...tam nekje na maistrovem trgu iz stranske ulice uleti trojka vse-zakrito-razen-obraza...samo še nemočno sem zavzdihnil in nadaljeval proti avtu, pri tem pa dohitel neko...slovensko!...družino...bil sem tako presenečen, da sem se skoraj zaletel v nekakšen retro look drog mestne razsvetljave, nato pa sem se le fokusiral, odšel do avta (vmes sta me prehitela še dva neslovenca na kolesih) in zapustil kranj. Mogoče za zmeraj.
Aja, pa nek plešast debeluh je oprezal iz nebotičnika, najbrž je bil major buco.
No, veliki finale je očitno šele sledil...tam nekje na maistrovem trgu iz stranske ulice uleti trojka vse-zakrito-razen-obraza...samo še nemočno sem zavzdihnil in nadaljeval proti avtu, pri tem pa dohitel neko...slovensko!...družino...bil sem tako presenečen, da sem se skoraj zaletel v nekakšen retro look drog mestne razsvetljave, nato pa sem se le fokusiral, odšel do avta (vmes sta me prehitela še dva neslovenca na kolesih) in zapustil kranj. Mogoče za zmeraj.
Aja, pa nek plešast debeluh je oprezal iz nebotičnika, najbrž je bil major buco.