V kateri grob?

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Resno, ko umrem, me lahko vržejo psom, vseeno mi je.

Ko pomislim v vojnah, k jih zmečejo po 100 skup, pa jih niti ne odkrijejo, a jim je hudo? Jaz nobenga nisem ne videl ne slišal se pritožvat, sorry..tako razmišljam.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ubistvu je res še ta nar ta bolš, vse v en grob, da se lohk žlahta vsaj enkrat na let vid.
Sicer je pa pr nas nekak navada, da ma vsaka bajta svojo lukno, tko, da s tega zdej ni nč.
Kam pa bojo mene zagrebl, mi nje pa čist vseen, da le ne bojo mel preveč dela okol mene, da se bom mogu jst revež še kej oklo obračat
hysterical-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Resno, ko umrem, me lahko vržejo psom, vseeno mi je.

Ko pomislim v vojnah, k jih zmečejo po 100 skup, pa jih niti ne odkrijejo, a jim je hudo? Jaz nobenga nisem ne videl ne slišal se pritožvat, sorry..tako razmišljam.

Ma ja, pol boš pa šepetalki duhov težil ker boš imel nedokončane posle na tem svetu
rolleyes-1.gif

Men je tudi vseeno, svetujem ogled epizode Penn and teller Bullshit - 2. sezona ep 9 Wiki lista eipzod zakaj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Zanimivo-ravno včeraj sem mojo spraševal kam bi me pokopala.
sprasujem se.gif

Drugače pa-tast bo pokopan v družinskem grobu tašče, ena soseda, kateri je umrl mož predlani živi sedaj pri drugem, ampak pokopana bo poleg prvega.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sedaj je itak vprašanje kdaj pač prekinit vezo z starši. Jaz osebno bi bil rad pokopan zraven mojega dedka(je še živ) in upam da bo oče tudi tam pokopan. Zdej pa ali hoče biti moja žena pokopana ob meni ali ob svoji mami in/ali očetu. Imam pač tako srečo da so vsi še živi. (upam da nebodo šli vsi kr naenkrat pol). V tem primeru kot si ga pa ti lovelove opisal bi verjetno jaz izbral grob mojega očeta.