Citat:
Uporabnik tony pravi:
Pameten si 100 na uro.
Dobil boš odrejen izredni tehnični pregled, kamor boš pa kartonček moral prinesti, ker ga brez njega (po pravilih) ne moraš narediti. Prav tako tehničnega z neustreznimi gumami ne boš naredil.
Srečno.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Koliko se je smiselno voziti s tehnično neustreznim vozilom (s homolomo kartončkom v predalu ali ne) pa še tretja.
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
OK dejmo se držat teme prosim, lahko dam potem T ali H zimske gor?
Citat:
Razlike je 30 EUR na gumo ali več, 120 EUR +. 205 55 16 se v W ali V zimske ne dobi za cirka 50-60 EUR. Če pa kdo ve kje se dobijo pa na dan z besedo. In še zdaj mi ni jasno, ali lahko dam gor T ozeroma H. Link zgoraj ne deluje, odgovor da mora biti enako kot v homologaciji (hitrostni razred) še en mesec nazaj ni držalo, pa tudi za danes ni nikjer nikakršnega članka ali dokaza da to vel…...........
Citat:
Razlike je 30 EUR na gumo ali več, 120 EUR +. 205 55 16 se v W ali V zimske ne dobi za cirka 50-60 EUR. Če pa kdo ve kje se dobijo pa na dan z besedo. In še zdaj mi ni jasno, ali lahko dam gor T ozeroma H. Link zgoraj ne deluje, odgovor da mora biti enako kot v homologaciji (hitrostni razred) še en mesec nazaj ni držalo, pa tudi za danes ni nikjer nikakršnega članka ali dokaza da to velja, ker bilo je dva razreda nižje KAR NI ISTO kot piše v homologaciji. Glede širine in col se strinjam in vem, vprašanje je ALI JE LAHKO DANES, na 6.9.2014 na ZIMSKIH gumah ŠE VEDNO dva razreda nižji hitrostni index. Poleg tega imam v homo napisano 89W ali 90V. To lahko pomoje pa samo sanjam, ker je vse 92, 94.....In tudi če dobim 89 ali 90 dam jajc da bo T ali H,....
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Razlike je 30 EUR na gumo ali več, 120 EUR +. 205 55 16 se v W ali V zimske ne dobi za cirka 50-60 EUR. Če pa kdo ve kje se dobijo pa na dan z besedo. In še zdaj mi ni jasno, ali lahko dam gor T ozeroma H. Link zgoraj ne deluje, odgovor da mora biti enako kot v homologaciji (hitrostni razred) še en mesec nazaj ni držalo, pa tudi za danes ni nikjer nikakršnega članka ali dokaza da to vel…...........
Glej člen 21
http://www.uradni-list.si/1/content?id=113310
Glej priloga 4 ,točka 3.4.2.2
http://www.mzip.gov.si/fileadm.../TSV_146-01.pdf