Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
- ALi lahko najprej avto peljemo k ličarju/kleparju in šele potem urejamo homoligacijo in podobno uvozno birokracijo?
Odvisno kok časa ti veljajo začasne tablice... min. 9 dni. Jz sm vzel kr 15 dnevne.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
- ALi lahko najprej avto peljemo k ličarju/kleparju in šele potem urejamo homoligacijo in podobno uvozno birokracijo?
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Odvisno kok časa ti veljajo začasne tablice... min. 9 dni. Jz sm vzel kr 15 dnevne.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Kaj samo to je omejitev? Kaj pa če pač dlje časa traja in mi potečejo začasne tablice...ga pa pač naložim na prikolico in pripeljem do LPPja? Oz. ga na šverc prepeljem sredi noči pred LPP in naslednje jutro uredim papirje?
Kje lahko povprašam glede tega če uvozim razbit avto....nebi se rad kej jebnil...
Jaz sem že kupil avto tudi od turkov, pa ni blo problema! Znajo bit bolj pošteni, kot kakšen nemec! Pa še zmenit se da, da ti napišejo na račun nižjo ceno, kot si plačal za avto... Zaradi davkovCitat:
Ej, sam neki, pazite se turkov...
Kar se homoligacije tiče maš lahko avto tud 2 leti doma( sam da se zakon kej ne menja zarad papirjev, da ne rata avto mal prestar) za davke se mi zdi da je en rok okol 30 dni od uvoza. Ko pelješ avto na homologacijo mora bit cel in ne karamboliran.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Kaj samo to je omejitev? Kaj pa če pač dlje časa traja in mi potečejo začasne tablice...ga pa pač naložim na prikolico in pripeljem do LPPja? Oz. ga na šverc prepeljem sredi noči pred LPP in naslednje jutro uredim papirje?
Kje lahko povprašam glede tega če uvozim razbit avto....nebi se rad kej jebnil...
Citat:
Uporabnik dejan001 pravi:
če ti ja pa avto všeč in ga hoček, koliko pa te potem ta prodajalec drapne?
kaj to imate koga privat ali gledate preko avtohiš?
pa verjetno če ti avto ni všeč - kriješ samo stroške prevoza, prodajalec pa pač ta čas ko je šel s tabo v Nem pozabi?
Citat:
šefe, brat že veliko avtov pripeljal z rumenimi tablicami