Ustrelil konja kot sporočilo živaloljubcem

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Prepričanje, da je človek več vreden od živali, je enako omejeno, sebično in egoistično, kot tale tvoj post. Sori.

Jutri pri kosilu, ko si boš odrezal lep kos mesa in ga žvečil se spomni na ta stavek.
wink-1.gif

Rade volje se živali iskreno in spoštljivo zahvalim, da je umrla zame. To še vedno ne pomeni, da je manj vredna. Navadno ne puščam praznih krožnikov.
tongue-1.gif

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:

Vsak človek bi moral kdaj pa kdaj lastnoročno pokončat kako kravo, prašiča, kuro, da vidi od kod njegov šnicl izvira.

Ja, imaš prav. Pa vsak človek, bi se kdaj pa kdaj moral naučit malo programiranja in elektronike, da vidi od kje izvirajo njegovi telefončki, tablični računalniki,... in seveda vsak človek bi si moral sam sezidat bajto oz. stanovanje da vidi od kod izvira njegovo dobro počutje, ko zunaj sneži...

je še kaj, kar bi človek v življenju moral naredit poleg plačevanja davkov, umreti in ubiti žival da bi jo potem pojedel?

P*zda če jem hamburger mi je prov en k*rac mar kako je bla živala ubita in kako so ta meso za hamburger naredil!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj pa tisti, ki smo žival kupili, jo vzgajali, zanjo skrbeli, preživeli skupaj 10+ let, na koncu sprejeli težko odločitev in rekli da, ko je bilo treba, bili zraven, jokali ko nam je umrla na rokah in jo na koncu dostojno pokopali? To tudi nauči človeka ceniti življenje.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zadnjič sem premišljeval zakaj živali ne ubijejo s oglikovim monoksidom (CO)? Živali bi lepo mirno zaspale in umrle, kot to počnejo kaki samomorilci. Ali bi bil ta CO v živalih potem strupen za ljudi?
To sploh ni res. Nekoč se je en samomorilec posnel na video, kako se je zaklenil v avto in napeljal cev iz uspuha v kabino. Posnetek je pokazal šviganje olči sem in tja in predavatelj je povedal, da je to tipični znak iskanja izhoda iz smrtnega položaja, vendar zaradi zastrupitve s CO telo omrtvi in mišice ne delajo. Ponavadi se vsak zadnje sekunde proba rešit, a s CO zastrupitvijo si živ in pri zavesti, a ne moreš storiti nič.
Patriot si je večino zapomnil.
cool-1.gif

Tale dva verjetno nista planirala, da se bosta zadušila:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Zgleda, da se je v ladi zataknilo.

Moj prvi avtom, ko so vrstniki imeli polote in cordobe že
roza.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
darwin jima ne uide...
sicer pa kako neumen moraš biti, da imaš prižgan avto v garaži tako ponesreči...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Špricam kemijo (pa še biologijo zraven).

Saj tega itak v življenju ne bom rabil...