Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Zastrupitev s CO je najlepša smrt. Pa tudi lička ostanejo lepo rožnata.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
V EU pa bi bilo tudi nezakonito, saj živali pred smrtjo omamimo. Zato je njegovo dejanje zelo kruto.
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Zastrupitev s CO je najlepša smrt. Pa tudi lička ostanejo lepo rožnata.
Pa draga tudi. Sploh veš po koliko je bencin?
To sploh ni res. Nekoč se je en samomorilec posnel na video, kako se je zaklenil v avto in napeljal cev iz uspuha v kabino. Posnetek je pokazal šviganje olči sem in tja in predavatelj je povedal, da je to tipični znak iskanja izhoda iz smrtnega položaja, vendar zaradi zastrupitve s CO telo omrtvi in mišice ne delajo. Ponavadi se vsak zadnje sekunde proba rešit, a s CO zastrupitvijo si živ in pri zavesti, a ne moreš storiti nič.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zadnjič sem premišljeval zakaj živali ne ubijejo s oglikovim monoksidom (CO)? Živali bi lepo mirno zaspale in umrle, kot to počnejo kaki samomorilci. Ali bi bil ta CO v živalih potem strupen za ljudi?
Zakaj pa bi omamljal? Žival itak ne ve, da jo bodo predelali v klobase, zakaj bi metal denar stran za narkotik? In če te žvajznejo v možgane, je itak vsega trenutno konc, ne vem, zakaj bi še dodatno si oteževali delo in živali konec?Citat:
Uporabnik Denis pravi:
No če pogledaš koliko domačih rejcev konj jih doma redi za klobase, osebno poznam enega...in sem siguren, da jih ne omamlja.
Jebena situacija, raje bi se kosmatoljubci spravili na druge stvari, npr. izdelavo krzna itd...