Citat:
Uporabnik stieber pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Xk6UUyrPw6o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Potem naj ustreli eko terorista, česa zaboga je konj tu kriv?Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
drugače pa dobro opozorilo EKO in ANIMAL teroristom
Enako velja za eko terorista - ko bi bil enkrat ustreljen, mu ne bi bilo nič hudega.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nič. Kaj pa je tako hudega bilo sploh konju? A zdaj trpi zaradi tega? Saj se niti ni zavedal, kaj se dogaja. Pa tudi če bi se, se sedaj več ne.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Potem naj ustreli eko terorista, česa zaboga je konj tu kriv?Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Xk6UUyrPw6o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
iz tega se niti ne vidi ce ga je res ustrelil...dokler ne vidim ne verjamem...samo 100 in 1 ponovitev kak vzame pistolo...
Zakaj imamo potem zakonodajo, ki ureja način zakola živali?Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Barbar!
Naj to počne za štirimi zidovi, z zastrtimi zavesami! Kot drugi civilizirani klavci!
Potem pa umije roke in pride ven z nasmehom...
Neverjetna predrznost!
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zadnjič sem premišljeval zakaj živali ne ubijejo s oglikovim monoksidom (CO)? Živali bi lepo mirno zaspale in umrle, kot to počnejo kaki samomorilci. Ali bi bil ta CO v živalih potem strupen za ljudi?
Menda je boleč, če se zadušiš z dizlom, ne bencinarjem...Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Zadnjič sem premišljeval zakaj živali ne ubijejo s oglikovim monoksidom (CO)? Živali bi lepo mirno zaspale in umrle, kot to počnejo kaki samomorilci. Ali bi bil ta CO v živalih potem strupen za ljudi?
Davno nazaj sem bral, da je samomor na tak način zelo boleč. Narobe si nisem zapomnil, tako da če je lagal avtor, lažem tudi jaz.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Davno nazaj sem bral, da je samomor na tak način zelo boleč. Narobe si nisem zapomnil, tako da če je lagal avtor, lažem tudi jaz.