USPEH Moški vs. ženska

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ker zadnje čase doživljam precejšno spolno diskriminacijo, me zanima tudi vaše mnenje.

Zdi se mi, da še vedno živimo v času izpred 30 let, ko ženska ni mogla zasedati vodilnih položajev, sploh pa v stroki, ki je bolj primerna za moški spol. Jezna sem ko pes, k nikamor ne pridem ravno zaradi tega mišljenja. Imam popolno vse znanje za prevzemanje vodstvenega položaja in tudi stranke rade sodelujejo z mano - nobenih problemov, samo pohvala. Ampak neeee, nadrejeni nikakor nočejo sprejeti tega, da bi ženska vodila oddelek, ki je tipično moški in bodo raje vzeli enga zunanjega.
stupid-1.gif
Sodelavci me podpirajo in se zavedajo, da je to res idiotsko. Nadrejenim en morejo dopovedati, da si to delovno mesto zaslužim in da sem v temu poslu res dobra.

Izjava dneva nadrejenih: Ženska ne more voditi tega.
13.gif

crazy1.gif
Matr noooooo. Kje je pravica???? Sama že zdaj vodim vse, le naziv mi manjka in višja plača....ampak neeeeeee. Zato ker nima tiča med nogam, ne morem prlest višje. grrrrrrrrrrrrr

Ok, a se naj s tem sprijaznim? Kako je v vaših podjetjih?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
katero področje pa? pa ti lahko hitro povemo ali samo sanjaš da si tolk dobra lai je dejansko kakšna možnost...

drugače pa, ženske ne morejo vodit,so kakšne izjeme, ampak je bolj tako tako. Ko začnejo opletati z brazdo se pravo sranje usuje dol po bregu..pa imamo primere... Vegrad recimo...
Ženska pac začne s časom tipično podjetje urejat po lastnem okusu in ne več po podjetniški in poslivnih normah, kot da bi urejala stanovanja..ukazovat kot doma bogaboječe otroke..in to vodi veš kam, v 3pm.

da ne govorimo o strokovnih resorjih, moških domenah, kjer ima logika prvo mesto... ko jaz kličem za kakšno tehnično informacijo pa žensko dobim na telefon kr dol poknem, ker je škoda mojega cajta, oziroma živcev.

AJA , sprijazni se,delaj raj otroke,uživaj življenje. kot ženska.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Probi dobit pisno....pol pa diskriminacija na delovnem mestu....sj maš $ sej si sposobna
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Lah pa šefu olje zamenja.....mogoče bo spremenu mnenje
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
če mu ga bo dobro pomolzla, bo po mojem res spremenil mnenje
grin1.gif

danes je samo to važno..[censored] znanje, pridnost in podobno navlako
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Zato ker nima tiča med nogam, ne morem prlest višje. grrrrrrrrrrrrr

Ok, a se naj s tem sprijaznim? Kako je v vaših podjetjih?

Dobi si tiča med noge, simpl.
wink-1.gif

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Vprašanje za kakšno delo, redko najdeš žensko, ki bi v celoti razumela sistem, ponavadi so zabite v tisto svoje delo, nerazgledane in kar je največji problem=neživljenjske.

Nimajo pojma kako določene zadeve funkcionirajo.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vprašanje za kakšno delo, redko najdeš žensko, ki bi v celoti razumela sistem, ponavadi so zabite v tisto svoje delo, nerazgledane in kar je največji problem=neživljenjske.

Nimajo pojma kako določene zadeve funkcionirajo.

Ja, to jst popolnoma razumem in se strinjam, da nekatere ženske res nimajo blage. Ampak, če bi blo pri meni tako, potem nebi mene desci spraševali kako to, ovo, ono narest, ipd... Ma mi gre na živce, da jst učim folk kako se dela, pol pa en drug kasira vodstveni položaj, zato ker sm ženska. Sej on mene ima za sposobno in razgledano in vse ok. Za vsako glupo stvar me porabi, vse sestanke mu vodim....ampak se mu zdi, da bi bil moški boljši. Tipov je pri nas kokr češ, pa očitno ni glih tko, da bi bil tip bolš...ker pol bi že delal to kar jst delam...JAOOOOO

Ubiču jih ja!
10.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
težje vam je iz razloga ker je pač med vami sorazmerno dosti takih ko so se prigurale višje s svojo *****
wink-1.gif

nevem no, nasploh mam z ženskimi sodelavkami izredno slabe izkušnje, pač same mlajše sredi 20ih mogoče je to krivo
wink-1.gif

poleg tega da ustvarijo ful odpada, ker pač vsaki tedn keri lula kihne pa je takoj doma 3-4 dni do tega da bi se pobile med sabo, do največje napake ki je ženske ne razumejo pa verjetno nikoli ne bodo, graja tvojega dela ni napad na tvojo osebnost
smirk-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Večina moških gleda na ženske šovinistično. To se vidi tudi v tej temi. nekaj se napihujejo in delajo frajerje, v bistvu so pa revčki, ki se bojijo vsake samozavestne ženske.

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Viš, tukaj se pa jaz čisto strinjam s tabo.
smile-1.gif

Nad nekaterimi komentarji sem preprosto ogorčena.
uf-1.gif