USA riots 2020

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
A to mene sprašuješ? kar se mene tiče ne, imaš pravico govoriti kakor želiš. Če te nekdo ne razume zaradi tega se pa ne smeš pritoževat, delat scen in zahtevati da se ti prilagodi.

ne ne, citiranje me nek fuka kle na gsm, pa prevec vas pise naenkrat...

sm ze popravil... sorry

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
tecnoba...

a govorenje maternega jezika v tujini je nacionalizem al kaj???
Neasimilacija je nacionalizem, kaj govoriš za svojimi 4 stenami je pa tvoja stvar. Ko pa vsepovsod v centru Lj poslušamo samo še srbohrvaščino in albanščino, gre za nacionalizem.
Še enkrat, če pride človek, ki živi tu že več let npr na pošto in govori z uslužbenci v tujem jeziku je to zame nacionalizem. In tega je v Lj ogromno.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
haha... ja ok, pac ti nimas razciscenih pojmov.

seveda pa si vsak lahko po svoje razlaga pomen besed... samo preden to javno razlagas, je pa fajn da si razcistis pojme.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
@all:
Čist tko BTW - lahko bi se debato tematsko prešaltalo nazaj na izgrede v ZDA. Če pa je komu v interesu se pa mirno odpre nov topic v čveku izključno na temo rasizma oz. za debato o primerjavi ras ipd.

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
OffTopic:
Sej se ti itak ni dal več :p

OnTopic:
Policija v akciji
READY OR NOT, HERE WE COME: Portland Police burst out of alley, Antifa scram

"They didn't do nothing!"
Yeah, they never does :norec:

avdfRhxlfZaVJkmDsxdOiPTo_640x360.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
O streljanju v Kenoshi:

"The kid was protecting a small business and he was attacked by the BLM mobs first before he fired back; he was then attacked by multiple guys charging at him kicking him. Everything he did was lawful self defense. There are tons online video showing exactly what happened"

Edini preživeli od treh ustreljenih s strani najstnika je bil ustreljen v roko in je šel nanj s pištolo, jasno razvidno iz videa spodaj. Naslov videa je pa zavajujoč, fant namreč ni streljal v množico ampak zgolj in samo v direktne napadalce v neposredni bljižini. To bo še zanimivo sojenje, saj je res veliko posnetkov dogodka in mislim da vsi nakazujejo na streljanje v samoobrambi.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kdo je rekel, da črnec ne more biti astrofizik?
Če praviš, da ni razlik med rasami, zakaj pa potem v košarki prevladujejo črnci?
Šport in rap sta skoraj edina poštena načina, da se črnci v ZDA izvlečejo iz mizerije. Zato imajo večjo motivacijo kot belci, da trenirajo kot nori.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
Bravo! Vsa čast malemu.

Jp. Mali je dejansko še dobro odreagiral (verjetno gre zahvala mnogim treningom v povezavi s policijskimi enotami s katerimi je sodeloval kot sem zasledil) saj je dejansko streljal zgolj in samo na tiste, ki so ga neposredno ogrožali. Zaloge svinca je imel namreč povsem dovolj, da bi v primeru paničnega odreagiranja na napad nanj dejansko lahko začel streljati vsepovprek.

+ tole, adijo pamet:
Beforehand, he was on video offering medical assistance to protestors who were injured. It all went sideways when the psycho in the maroon shirt threw a Molotov cocktail at Kyle then proceeded to charge after him.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.240
2.811
113
Lublana
Obišči stran
Šport in rap sta skoraj edina poštena načina, da se črnci v ZDA izvlečejo iz mizerije.

Ker pošteno delo od 09h do 17h in živeti neko zmerno normalno življenje srednjega in delavskega razreda, kot večina belcev v ZDA za njih seveda ne pride v poštev. :bonk:Je potem že bolje droga in kriminal;) Kajne? No saj "rap" je tudi bolj v krimnal usmerjen, kot pa v kakšno glasbeno umetnost. In smo spet tam kar sem že več strani nazaj omenil. Problem nekaterih črncev je v tem, da so prepričani da jim pripada bogastvo, ker niso ne vrhunski športniki, ne uspešni raperji si probajo bogastvo pridobiti na vse možne nezakonite načine. Samo pošteno delo jim ne diši.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.369
2.745
113
Pohlep je vedno želel imeti več, z ognjem, mečem ali smodnikom. Izrabi naivnost, vero, sistem. Barva je pa itak multicolor.
Če je lahko beli človek pobijal, klal, zažigal, ropal, iztrebil celine, kakšno pravico ima danes soliti pamet neizobraženim revežem, ki jih znova in znova z vojnami poriva v drek, da le lahko črpa naravna bogastva.