Urša/Aleš Čepin, hukers, wtf

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja itak.

Sem že pisal o tem. Na trenjih gremo poslušat zakaj se dva ločujeta. Pa sej to se lahko zgodi samo v sloveniji.

Jebomater zakaj nisn rojen neki v minhnu, se barem nebi rabo sramovat porekla,...

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

Mi gre počasi že fejst na qrac.

Si pa dolg zdržal
wink-1.gif

Jst te babnce vidt ne morm, na 24ur je pa skos kakšna novica o njej. In to na prvi strani
crazy1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Kdo od vas dejansko spremlja to zgodbico?

Prižgeš radio "Urša Čepin bla bla bla", televizijo "Aleš Čepin bla bla bla".

A niso bila celo >Trenja< na to temo?

Mi gre počasi že fejst na qrac.

Pa kter internet, televizijo, radio... imaš ti ?

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
KSZ...

Folk pa kva ga serjete, onadava sta se zaradi biznisa poročila, se ločujeta in se bosta pobotala. Vse zaradi biznisa. Bejba dela reklamo za svojo rit, tipo pa dela reklamo za svojo firmo.

Ona bi bila za eno noč dobra, pol bi j mogel pa že fršlu na rašplo montirat, drugač nebi bila nikol tih.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ali lahko nekdo na kratko pojasni, kdo, za hudiča, sta tadva osebka, ki se omenjata v naslovu teme?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ej, a si ti slovenec?
confused-1.gif

Če si, te je lahko sram, kako pišeš, če nisi, pa ok - vsaj toliko si se potrudil, vsa čast.
cool-1.gif

B81

22. jul 2007
37.695
10.964
113
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ...

Folk pa kva ga serjete, onadava sta se zaradi biznisa poročila, se ločujeta in se bosta pobotala. Vse zaradi biznisa. Bejba dela reklamo za svojo rit, tipo pa dela reklamo za svojo firmo.

Ona bi bila za eno noč dobra, pol bi j mogel pa že fršlu na rašplo montirat, drugač nebi bila nikol tih.

Zadnji stavek
zmaga.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ej, a si ti slovenec?
confused-1.gif

Če si, te je lahko sram, kako pišeš, če nisi, pa ok - vsaj toliko si se potrudil, vsa čast.
cool-1.gif

mulc, tebe je lahko sram, prvo mas popolnoma neumn vzdevk, polek tega ti pa preglavice povzroca ze velka zacetnica
uf-1.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ej, a si ti slovenec?
confused-1.gif

cool-1.gif

O moj bog , kaj določeni res nimate IQ-ju večjega kot 1? Kako pa mormo mi znat vašo spopačeno žabarščino pa se noben ne pritožuje?
hysterical-1.gif