Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz ...
Čisto realno ...
Kloshar si želi rolex že od leta 2005, če bi v teh 40 mesecih (recimo) uspeli vsak mesec zbrati 100€ (0.0X€ na vsakega mesečno), bi mi ga sedaj že lahko poklonili.
Rokileks je za abrahamovce. Dedi z najmočnejšo potenco harajo s tem na roki;
Z vsako od teh (in še 3 ure lahko lepim linke) boš v očeh poznavalca pridobil kr lepo mero urarskega respecta.
Tri plače za solidno uro ni dost, pokažeš pa sebi in ostalim da se ceniš in se imaš rad.
Če si pa pravi ded, in ti cena pri uri ne igra vloge, ker ti pomeni ura zares dosti pa govorimo o:
Tu govorimo o uri ki je za celo živlenje bi lahko rekli. Redkost. Vidli jo boste zelo težko, saj se s takimi ljudmi ne družite.
Če jo vidite je pa 80% vrjetnost da je replika. In danes ko se replike prodajajo tut po tisoč evrov, jo bo navohal samo
dober prodajalec in pa mogoče kakšen lastnik, pa še ta dva jo morata dobit v roke.
In pol še primerki ki jih boste vidli kvečemu na kakem švicarskem sejmu. Rariateta, kvaliteta, tourbillon, pri nakupu te ure
cene ne zveš niti potem ko si jo plačal z črno kartico. Če me razumete.
In še moj finalist;
Kaj dela te ure tako drage, si razlagajte sami, vedite samo da material ni zadosten razlog ker 100g platine z
usnjem krokodila ki je pred izumrtjem ne stane $100K,...
Še sam neznam tega razložit, pa mi ure pomenijo nebi vrjeli koliko že od leta 91' ko sem dobil svoj prvi Casio.
Danes cena zame ne igra več vloge, če jo le moj bančni račun "zdrži". Trenutno nimam te sreče, se pa trudim po najbolših
močeh.