Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
jest sm pa božičku tole naroču
smile-1.gif

f16282_110-18-200702-14%20PM.jpg

si kupu potem tole? maš kako sliko? kje se pa to kupi, na netu ne najdem, kolk je to sploh€?
pozdrav.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Vidim, da ste tu sami poznavalci ur, pa mi boste zihr znali svetovati.

Rabim kupit uro za fotra. Do sedaj je dolga, dolga leta fural SEIKO 5, ki pa se ji že dobro vidi zob časa in čas je za nekaj novejšega. Uro, ki bi mu jo kupila naj ne bi bila več kot 150 €, raje manj. Ura mora biti enostavna in zdržati mora razne udarce in podobno saj kmečke roke ne znajo pazit na te stvari.

Kaj mi predlagate?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
657
113
Pojem od ure so Patek Philippe.
grin1.gif

Sicer ga pa ti najboljše poznaš in če dobiš njemu všečno Seiko urco za tak denar, bo ziher ok.
Jaz imam zdaj že cca eno leto Seiko SNA 413P1 in sem zelo zadovoljen.
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz ...

Čisto realno ...
grin1.gif

Kloshar si želi rolex že od leta 2005, če bi v teh 40 mesecih (recimo) uspeli vsak mesec zbrati 100€ (0.0X€ na vsakega mesečno), bi mi ga sedaj že lahko poklonili.
grin1.gif

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Odvisno na kateri model Rolexa ciljas ...
Tocnih cen sicer ne vem na pamet, od oka so osnovni Datejust list price 3.5k, SeaDweller in Submariner nekje 4.5k, Daytona 7.5k. Vse to so osnovne verzije, z dodatki (beri zlato, itd.) ali kak special edition (npr. rdec napis) pa se mnogo vec.
Na sivem trgu so cene priblizno 1k nizje od cen pri zastopniku, razen za Daytono, ki je cca 9k. Cakalna doba zanjo je pri uradnem zastopniku nekje 2 leti, vsaj v Italiji.

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Da se priključim:
Zase potrebujem novo uro. Zahtevam samo dve stvari: da je digitalna (brez nobenega kazalca) in da ima kovinski pas. Ugotovil sem, da je takim zahtevma težko ugidit, saj sem našel samo dva primerka, enega od Fossila drugega od Cerrutija. Tudi na ebayu so bolj bogi, kar se tega tiče, tako da je kakšna ideja? Evo še tukaj primer kaj iščem: klik
Lahko je sicer tudi kaj posebega, z drugačnim pricipom prikazovanja časa, mora pa seveda bit brez cagarjev
wink-1.gif

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Suunto so hude ure, ampak višinomera, barometra, kompasa in ostalih pripomočkov ne potrebujem, jst rabim samo čas in mogoče štoparico, pa da lepo zgleda.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ker je moj Casio po 15 letih zveste službe crknil, iščem novega...
Tole mi je zaenkrat padlo v oči:

PRG-70-1VER.jpg

Ve kdo, kje to prodajajo pri nas?
Preko neta, kak pameten link?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.