URE tretji del

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
ksz
Ta teden smo se malo slinili...F.Bucherer / Patravi Evo Tec Power Reserve Mens z rjavim paščkom "is my crazy ,crazy wish..."
cool-1.gif

Cene so v CHF

Nikoli pa mi nebo jasno kaj folk vidi na Rolexu? Zelo drag in precenjen kič , mogoče?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:Nikoli pa mi nebo jasno kaj folk vidi na Rolexu? Zelo drag in precenjen kič , mogoče?

Večina si bo ob tvoji izjavi pomislila: 'Isti drag in precenjen kič kot tiste ure slikco višje'
Okusi so pač različni.

Slike so pa tudi tako slabe, da takšnih misli nikomur ne moreš zameriti.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Kako predvidljivo...
Točno sem vedel kdo in ob katero izjavo se boš spotaknil...
Žal, slabe slike gor ali dol.(slabe tudi zato ker sem jih povečal)
...Rolex mi ni lep. Kvaliteten že mogoče, lep pač ne.
Govorim v svojem imenu in moj okus je pač drugačen in zaradi tega ne bodi užaljen.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Pri dveh izjavah si imel 50/50 možnost za jasnovidnost.

Zaradi okusa drugih nisem užaljen, če so ti všeč ure za stare fotre, so ti pač všeč.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Pri dveh izjavah si imel 50/50 možnost za jasnovidnost.

Zaradi okusa drugih nisem užaljen, če so ti všeč ure za stare fotre, so ti pač všeč.

Ja ! So mi všeč ure za stare fotre...
Več kot to pa nebom napisal, ker potem bi se že spuščal na tvoj nivo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ti si začel provocirati (drag in precenjen kič), prav z željo prav po reakcijah, ne se zdaj delati finega.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Meni osebno je rolex daytona po dozajnu med 3 najlepše ure, tak da: stvar okusa

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Ja, seveda....
Boš prebral še enkrat ?

Citat:
Uporabnik escada66 pravi:Nikoli pa mi nebo jasno kaj folk vidi na Rolexu? Zelo drag in precenjen kič , mogoče?

Še vedno piše isto, zgornjo izjavo si pozabil popraviti.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
.Rolex mi ni lep. Kvaliteten že mogoče, lep pač ne.
Govorim v svojem imenu in moj okus je pač drugačen in zaradi tega ne bodi užaljen.

To si pa spustil kajne. Jemlješ preveč osebno.
Ampak svojega mnenja pač nebom spreminjal. Še manj pa popravljal...

Pa : off topic sva...

Bo dovolj?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
V objavi na katero sem odgovoril ni bilo disclaimerjev. V naslednji pa spet pametovanje o užaljenosti - tokrat z disclaimerji.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Bom poskusil biti čim bolj objektiven. Očitno si naletel na trgovino, kjer so imeli same takšne kičaste primerke. Da nekateri so prav grdi, čeprav jih bogatuni še vedno kupujejo.

Tole je najbolj prodajana, najbolj kopirana in najbolj množična ura vseh časov. Je kičasta? Meni ne. Meni se zdi najlepši primerek športno elegantne ure za k obleki ali za h kavbojkam. Očitno se z mano strinjajo tudi milijoni drugih, ki so jo kupili. Tudi Numy.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Rolexu pomanjkanja kakovosti res ne gre očitati. Lepota je v očeh opazovalca, vsekakor pa imajo odličen marketing. Kar me pri Roleksu "moti" je to, da ga ima vsak, ki želi pokazati, da ima denar za drago uro.

Sicer pa je Rolex vedno dober nakup - tudi če se ga naveličaš ali si v denarnih škripcih, ga prodaš zelo hitro.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
ksz
Ta teden smo se malo slinili...F.Bucherer / Patravi Evo Tec Power Reserve Mens z rjavim paščkom "is my crazy ,crazy wish..."
cool-1.gif

Cene so v CHF

Nikoli pa mi nebo jasno kaj folk vidi na Rolexu? Zelo drag in precenjen kič , mogoče?

Rolex je za dece, ki se orientirajo na babe. Uno s prve slike je pa pederska krneki in ničemur podobna ura.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Torej, kaj nosiš na roki? Rolex?
Ker če kaj drugega....nisi dec ........... ki se orientira na babe....

in mimogrede: ur na sliki, sploh nisem primerjal med sabo.res pa je da sta slikani v isti trgovini v Zurichu.

Cbb, raje se drž kuhle.....

Nazadnje urejeno:

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Ne vidim pointa, zakaj takšen napad. Zato ker sem povedal kaj mislim? Ali zato ker se nekdo počuti užaljenega ker ima po mojem mišlenju grdo uro?
Dnevno na forumu izražate svoje mišljenje in kaj. Vas kdo prepričuje , da ne smete tako misliti?
Prav....še enkrat:
Rolex je grd, meni osebno načičkana ura do amena...pa jo nosijo pravi deci ali mozoljasti najstniki z preveč denarja, celo debeluharji, ki si s tem dvigujejo ego...

in da vama prihranim tipkanje:
F.Bucherer je ura za stare fotre, ki so povrhu še pedri.....ampak men je pa všeč.

Kaj pa zdej?

klošar & Nigel, hvala za objektivno razlago...

Nazadnje urejeno:

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Bom poskusil biti čim bolj objektiven. Očitno si naletel na trgovino, kjer so imeli same takšne kičaste primerke. Da nekateri so prav grdi, čeprav jih bogatuni še vedno kupujejo.

Tole je najbolj prodajana, najbolj kopirana in najbolj množična ura vseh časov. Je kičasta? Meni ne. Meni se zdi najlepši primerek športno elegantne ure za k obleki ali za h kavbojkam. Očitno se z mano strinjajo tudi milijoni drugih, ki so jo kupili. Tudi Numy.

Kje se splača kupiti takšno in nasploh malo bolj luksuzne ure? Se spalča zapeljati v Švico, morda izlet v kakšno drugo neevro državo ?