Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Numy, a lahko razložiš reasoning za takim nakupom (če sploh je), ne obsojam te, tud jst imam soft spot, tako kot vsak. Med prvim in drugim rolexom ne vidim večjer razlike(razen barve), ne en ne drug mi ne izgleda nekaj hudo extravagantno, razen da gor piše rolex. Ne hecam se, želim si samo razumet zakaj bi nekdo dal 7k za uro, cajt gre enako hitro pri vseh, pa sem videl že lepše ure, tudi v tej temi...al je pač to statusni simbol in se giblješ v krogih kjer je taka ura pač normativ? Nisem sarkastičen, resnično sprašujem...
Všeč so mi.
Če bi hotel ekstravagantno uro bi posegel po čem drugem, meni bolj odgovarja robustnost teh Rolexov.
Nisem si pa delal psihoanalize in raziskave zakaj jo hočem. Všeč mi je, živi se samo enkrat. Eni dajo za kurbe, droge, alko.. jaz si pač kupim uro. Pa nisem nek zbiratelj ur, to je moja tretja ura v življenju.
Kaj naj si pa kupim, še en avto za sosede, grem na brezzvezno potovanje, dam s kamnom obložiti kak betonski zid? Kar je nekomu drugemu pomembno meni pač ni in obratno.