V prvem odstavku se strinjam s tabo. Od ABC (alti, baro, compas) pač core delajo na kitajskem, ostalo na finskem. Kar se tiče AXN. Jajce od jajca. Takoj ko je prišla ven sem kupu AXN 300. Sranje od sranja. Praktično identična kot 500, brez ir ja in prenosa na komp in plastično ohišje. V prvem letu se m zamenju 2 paska, garancije niso priznali. Tam kjer se pas stika z ohišjem je odstopu(okoli ekrana). Zadeva je nekako vtisnjena z posebnimi kleščami) in je pač z nošenjem 24 ur na dan odstopila. Zglega grdo kot pes. Višinomer nekajkrat ponoru. Doma na omari sem ga kalibriral na 161 metorov kot je dejansko pri nas. Nekajkrat znoru, kazal tudi 5000 metrov in nato rapidno, nekaj sto metrov v nekaj minutah padu in rastu, kjub enakem vremenu. Enkarat pod garancijo menjan kompleten mehanizem. Po nekem času enako. je pa vsaj batareija držala cca. 1 letoo. Je pa res da sem mel axn 300 eden prveih v Sloveniji. Lahko da so prve serije imele porodne težave. Drugače, pa po raznih forumih so AXN plod sodelovanja Polar - Suunto. polar je vgrajeval Suunto barometrične module, ssunto pa polarjeve Heart rate module, zakaj se pa AXN niso obnesle pa ne vem. trenutno core zakon kaj se funkcij tiče, delovno živenče pa g shock riseman.
Če ne verjameš, kakšen zmazek je s tem paskom, ti jo lahko poslikam, mislim da jo mam še nekje doma. Zanimivo je pa to, da ima nekaj kolegov AXN 500, vpetje pašče je enako, samo na kovinsko ohišje, pa zadeva špila. Na AXN 300 sem mel pa same probleme.
Če ne verjameš, kakšen zmazek je s tem paskom, ti jo lahko poslikam, mislim da jo mam še nekje doma. Zanimivo je pa to, da ima nekaj kolegov AXN 500, vpetje pašče je enako, samo na kovinsko ohišje, pa zadeva špila. Na AXN 300 sem mel pa same probleme.
Nazadnje urejeno: