Uradni meglenkarji

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Ne vem v čem je fora. Ko sem vprašal na servis so rekli, da se baje ne da niti skozi računalnik vklopiti še zadnjih ko svetijo prednje dnevne.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Meni ni jasno, kaj je tak problem v vsak avto že serijsko v avto namesto vseh teh 5W žarnic (zadnje, sprednje, tablica ...) vgraditi LED diode in potem to zvezat, da se prižgejo skupaj z dnevnimi lučmi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

smejim se folku, ki je tako bebav, da ima prižgane park luči IN meglenke ( da izgledajo žešæi, da folk misle da imajo "dnevne luči"). Itak jih porajtaš, ker imajo tudi zadnje luči prižgane
smile-1.gif
))) Keri bebci !

Pri nas so trije taki, dva Audijaša itak oba iæ in en s xsaro picasso, star fotr....

smile-1.gif
))

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Samo mimogrede (ni vezano na parkirne+meglenke varianto): A3, recimo, ima zadnje luli prižgane tudi, ko imaš spredaj samo dnevne (LED) luči ... Pa verjetno ni edini ...

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Pri nas so trije taki, dva Audijaša itak oba iæ in en s xsaro picasso, star fotr....

smile-1.gif
))

vi pa deLate samoumore
bonk.gif

ne razumem glih tega "itak oba na iæ".

a mi na iæ imamo ekskluzivo na Audije?
a smo itak tolk zabiti za razliko od Vas?
al koji hebeni qrac...

Audijaši so "itak" znani po svoji aroganci na cesti. ne vem v čem je poanta ampak v 99,9% izsiljevanj v križiščih me izsilijo prav Audiji.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Samo mimogrede (ni vezano na parkirne+meglenke varianto): A3, recimo, ima zadnje luli prižgane tudi, ko imaš spredaj samo dnevne (LED) luči ... Pa verjetno ni edini ...

Ok, A3 je izjema... pa še teh babjih avtov je zelo malo na cesti. Moje opažanje leti na stare kripe, ponavadi AUDI, BMW, ki imajo "dnevne" luči
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

smile-1.gif
))

Audijaši so "itak" znani po svoji aroganci na cesti. ne vem v čem je poanta ampak v 99,9% izsiljevanj v križiščih me izsilijo prav Audiji.

Tako je...
smirk-1.gif

crazy1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Jože Potrebuješ ima tudi vedno meglenke. Pa ni na iæ.

hysterical-1.gif

Hahaha sam res, sem že rekel ko ga bom videl v kakšnem talk showu al pa na radiu, da bom poklical pa ga vprašal če lahko vsaj enkrat ne prižge meglenk ko se vsede v avto, čuk blesav
stupid-1.gif