Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
No, jaz pa imam na Lenovo SL 10-2 z vgrajenim 3G modemom 10x več filmov, glasbe in vsega možnega šita pa je na disku še vedno vrh glave prostora. Hmja, na njem mi dela tudi Amazon Kindle softver, vsi filmi (brez jebanja z Apple podprtimi kodeki) in datoteke.
Za količkaj resno delo ne povoham iPada. Edino za na WC med sranjem je dober, seveda pa tudi za kavice v lokalih ob Ljubljanici, kjer izpadeš džek. Škoda le, da nima osvetljene jabolke na zadnji strani.
Tale tvoj lenovo je precej večji, precej težji, pa baterija zdrži precej manj. Pač čisto drug tiop stvari.
Če grem za 1 dan na konferenco, vzamem iPada s sabo. Za pisat je OK, vem, d abo baterija zdržala, pa ne tehta praktično nič (manj kot torba, v kateri je, ponavadi). Še na kako predstavitev, s katere je treba oddat članek, ga vzamem. Če pa vem, da bo več dela, gre z mano prenosnik.
Predvsem pa sem opazil, da prenosnika sicer vzammem domov, a če mi ni treba zvečer kaj delat za službo, lepo ostaja v torbi. Za domačo uporabo je tak tablet (ne nujno applov, da ne bo pomote) idealen. Je vreden 600€? ta hip očitno je ... Realno pa, ko bo na trgu kaka konkurenca, seveda ne. Če bi bil iPhone edini smartphone na trgu, bi verjetno stal vsaj pol več ...