Uporabni programi za Android + opis + slike

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.655
4.583
113
50
Na sončni strani ALP
Oj...

Iščem aplikacijo, ki bi znala zaganjati "stare" javanske programe, ki sem jih uporabljal na prejšnjem GSMu.
Imam nekaj aplikacij, ki jih ne najdem za android, bi jih pa še vedno rad uporabljal.

TNX

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.834
113
Kako je zdaj z google earthom? Obstaja za Android? Kje se ga dobiti? Vidim da ga Galaxy Nexus ima.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.555
300
83
Citat:
Uporabnik proteus pravi:
a je to kdo sprobal? http://www.applanet.net/

To je kopija Market-a v bistvu tak da nič ne pridobiš...Sam sem sprobal pa nič posebnega raje mam Aplikacijo ki je že gor Market..
wink-1.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.849
141
63
Če kupiš plačljiv program in ga naložiš na andriod telefon, kako ga naložiš še enkrat (v primeru brisanja) in kako je vezan na telefon, s kakšno kodo, geslom itd?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Če ga kupiš na Marketu, so podatki o programu na Marketu in ga ni problema še enkrat naložiti. Vezan je preko tvojega google accounta.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
970
96
28
Južno od Ljubljane
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Če ga kupiš na Marketu, so podatki o programu na Marketu in ga ni problema še enkrat naložiti. Vezan je preko tvojega google accounta.

Kaj pa če imaš telefon in tablico na istem računu? Je enkrat kupljena aplikacija nato na voljo na večih napravah?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Jp..jaz imam isto aplikacijo na treh napravah. Ko greš na market ti zraven aplikacije piše, da je bila kupljena in jo lahko inštaliraš tudi na druge naprave. Traja edino kakšno uro, ko aplikacijo kupiš, da ti na drugem aparatu na marketu to tudi prikaže.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Je ze blo vprasanje v cveku nekajkrat, trenutni forum ne podpira Tapatalka, migracija na kakega novejsega pa bi najbrz stala cas in zivce. Se pa strinjam, da bi v danasnjem casu, kjer mobilne naprave nacenjajo desktop trg v consumer napravah, se spodoblo imet mobile site.

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
695
51
28
oj, a obstaja nacin, da bi na android 3.x instaliral aplikacijo, ki naj bi bila kompatibilna samo z 2.x? v konkretnem primeru gre za aplikacijo/revijo Economist. thanks in lp!

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
a mogoče kdo ve, če obstaja kak program, ki bi omogočal "dial group" iz imenika potegnit direktno na screen kot en "folder" ?

imam precej dial groupov, za katere bi potem moral vsako osebo posebej ven vleč kot shortcut to direct dial...

uporabljam pa GoLauncherEx...

original sense ma za to widget, ki pa je celostranski in ni najbolj priročen...