Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem šel sedaj bolj natančno brat opise:)
pri enem res piše "Press the unlock/menu button just once and the screen turns on immediately."

eh klinc pol, zgleda da res ni noben tega naredu:(

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.946
688
113
Zna biti da se to sploh ne da, čisto iz hardwerskega stališča.
V kolikor je touchscreen popolnoma deaktiviran kadar je telefon v stanju pripralvjenosti, potem sploh ne more poslati signala da je bil narejen dotik.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.946
688
113
Ne vem, če mu bo to kaj pomagalo, ker on bi ga rad prižgal z dotikom na zaslon ne ugasnil...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.184
496
83
A nima nokia n9 rešeno tako, da dvakrat tapkneš po ekranu, pa se odklene? Potem bi s hardwarskega stališča moglo iti.

ant

Pripravnik
Citat:
Uporabnik disco pravi:
A pozna kdo aplikacijo, da se povežem na domač PC in da podpira več monitorjev? Za silo gre z teamviewer, samo je počasen za znoret, ne glede na povezavo. Probal sem tudi Splashtop HD, ki je sicer hiter ko strela, ampak podpira samo do dva monitorja, jaz imam pa štiri in mi je neuporabno.

Hvala

A pa tale Splashtop je tudi za Wildfire S? Dobil sem namreč eno apk datoteko pa mi normalno naloži aplikacijo, ko pa izberem Agree pri licenci, pa crkne.

Tudi meni je Teamviewer ful počasen.

Hvala

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.849
141
63
Kdo ve za kakšno aplikacijo, s katero bi prevzel klic z eno od treh tipk spodaj, ne pa z vlečenjem v desno na zaslonu. Android je 2.3.6.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Saj bo Mobitel za paket 2012 tudi kak app spisal menda?
a od teh noben ne dela?
https://market.android.com/search?q=poraba&c=apps
Bo pa ja Mobitel kakemu študentu zavalil par novcev po 100€, da spiše kaj uporabnega...
pozdrav.gif

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Zakaj, če pa dela "Mobilna poraba" čisto uredu.
A ti nisi za to, da bi korporacija, kot je Mobitel, lahko nekaj naredila na tem področju?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ker mi Poraba, bog ve zakaj, nekaj časa ni delala, sem si na SGS instaliral Mobilno poraba. Jao, mi je razsulo telefon, da je bilo veselje. Naenkrat se je vklopil GPS, ki ga nikakor nisem mogel izklopiti. Potem se je škatla sama od sebe restartala in to nekajkrat zapovrstjo. Potem je pa telefon sam odvrgel to aplikacijo.
Nekaj časa sem bil brez, potem je pa Poraba začela znova delovati.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.849
141
63
Kako se nastavi pri 3G Watchdog, da ti šteje samo dejansko plačljivo porabo paketnega prenosa? V primeru Mobitel Mobilne TV ti šteje tudi to, čeprav je ta količina v naročnini, pol ti pa takoj javlja, da boš kmalu presegel nastavljeno porabo.